Categories Street Style

Street style: Prva nedelja proleća

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Juče je bio prvi radni dan, kada se većina nas otisnula iz toplog doma i ušuškanosti. Prvim izlaskom i koračanjem ulicama shvatamo da je napolju proleće, da su koraci laki a da nam odevne kombinacije ne zahtevaju preteranu ušuškanost. Pogledajte kako su ove nedelje trendseterke odgovorile na vremenske uslove prve nedelje u ovoj godini.

Šarene bundice su verovatno problem kod većine devojaka jer se prečesta nosivost lakše primeti od nošenja jednobojnih komada. Međutim, Bobana, devojka na fotografiji, nosi veoma jak personaliti uz svoje kovrdžice i sasvim sigurno nema problema sa ponavljanjem komada, koji ovog puta padaju u senku.. Ali, primetili smo sive čizmice ukrašene sitnim nitnama i neopterećenost bojama čitave kombinacije.

Iva Radić, dama sa mnogo stila, u ovoj kombinaciji iznela nam je jedan od možda najvećih comeback komada sezone. To su zvonaste somot pantalone, dubokog struka, čija je forma dobila elegantniji look zahvaljujući visokim potpeticama. Dopada nam se kombinacija ove tri boje: zelene, plave i crvene.

Pročitajte i… Street style: Budi jedinstvena uz ultimativni komad sezone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA