Categories Street Style

Street style: Stav ili odevna kombinacija?

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Često se pitamo šta to određuje našu pojavu i utisak koji ostavljamo na druge ljude. Često, takođe, u naletu neraspoloženja pokušavamo da se ”kamufliramo” šljaštećom odećom i neobičnim kombinacijama. Često, odemo u drugu krajnost. Odabrala sam četiri devojke za ovu nedelju kojima je stav identičan na fotografijama nevezano za izbor odeće. Hajde da učimo od njih, hajde da budemo samouverene uvek i svuda! 🙂

Nina je jedna od onih žena što svojim stavom daju poseban pečat kompletnom outfitu. Često nas komadi na tufnice podsećaju na nešto vintage i iznošeno i za njih zaista moramo imati adekvatne komade za ukombinovati i još adekvatniji način iznošenja. Crvena torbica je uvek odličan izbor, u svakoj kombinaciji doduše, a tu je i šorc koji je možda nepotreban ukoliko na ovu haljinu obujete štikle za neku svečanu priliku.

Boja kose apsolutno naglašava vaš stav! Kao i dužina, način nošenja, puštena kosa ili vezana u neformalnu punđu itd.. Milica šta god da obuče, njena frizura govoriće glasnije. Torba je njeno delo brenda Čupavci, dok je šeširić dao posebnu notu kompletnoj kombinaciji. Takođe, ovo je možda prvi put da vidimo dobro uklopljene sitne ružice sa majice u dnevnom iznošenju.

Pročitajte i… Street style: Idealne kombinacije bez ijednog komada nakita

Na narednoj stranici pogledajte još dve devojke odličnog stava i kombinacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA