Categories Street Style

Street style: Sve je kul dok ne postanemo pokretne novogodišnje jelke

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Jeste hladno i jeste da nam je potrebno više slojeva i aksesoara pored jakne, ali hajde da se dogovorimo. Nemojte da pravite od sebe pokretnu novogodišnju jelku, budite dame sa stilom, ležerne ili elegantne. Trudite se da vaši aksesoari ne odstupaju toliko stilski i bojom,  jeste da smo prevazišli uparivanje boje jakne i čizmica, ali budimo umereni. Ove dame su savršeno odgovorile na zadati zadatak, primenite njihov način kombinovanja.

Tamarina bundica me neodoljivo podseća na stil Lady Gage, a sve više devojaka baš takav – fensi retro upravo i primenjuje. Ovaj komad je toliko efektan da bi ga svaki aksesoar samo narušio i iskvario sliku, a Tamara ga je lepo uklopila uz jednostavnu džemper rolku i kožnu suknju.

Sandrin stil će vam delovati dosta oslobađajuće i kreativno, a opet nijednom ne ode u krajnost kiča. Vidimo prugice, karo i Gucci dezen, ali sve vrlo stilski uklopljeno. Na te elegantnije komade, Sandra se poigrala i obula Adidaske, što je dodatno učinilo ovu kombinaciju dopadljivom.

Pročitajte i… Street style: Spremno dočekane prve pahulje

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA