Categories Moda

Suzana Perić predstavila novu kolekciju “New Wamp”

Suzana Perić je predstavila novu  kolekciju pod nazivom “New Vamp” za jesen/zimu 2018. Suzana poručuje da je svaka žena pomalo zavodnica, a svaka zavodnica je pomalo neodoljiva. Otkrijte najizazovniji deo svoje ženstvenosti sa novom kolekcijom Suzane Perić!

Elegancija, raskoš i seksepil su lajtmotiv ove “limited edition” kolekcije sačinjene od 20 unikatnih kreacija koje simbolično predstavljaju 20 godina uspešne dizajnerske karijere Suzane Perić. Modeli inspirisani urbanim glamurom izrađeni su od najkvalitetnijih atraktivnih materijala – svile, čipke, kože i pamuka ukrašenog štrasom i svetlucavim nitima.
Trend koji “New vamp” kreira izborom boja, veran je aktuelnim svestkim trendovima. Zastupljene su crna, puder crvena, petrolej zelena, srebrnoljubičasta i metalik siva.

Poseban akcenat celoj kolekciji daju izazovne večernje haljine koje u kombinaciji sa krznom i najfinijim štofovima odišu glamurom starog Holivuda.
Svako vreme ima svoje vamp dive, a na početku ove zimske sezone to je žena koja pomera granice, postavlja standarde i božanstveno ističe svoju ženstvenost.
Upoznajte urbanu vamp divu viđenu očima jedne od najzapažanijih kreatorki sa ovih prostora – Suzane Perić.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA