Tankini se vraća u modu: Evo kakve modele kupaćih kostima ćemo nositi do kraja leta!

by | 5 avgusta, 2022
tankini

Tankini je dvodelni kupaći kostim koji je i te kako bio popularan devedesetih godina. A sudeći po dizajnerima, vraća se u modu.

Kao što je slučaj s mnogim drugim trendovima devedesetih (plitke farmerice, pletenice, ukrasi za kosu), tako se još jedan modni komad vratio i planira da ostane. U pitanju je tankini kupaći kostim.

U pitanju je dvodelni model s tvistom- gornji deo ima nešto više materijala i obično prekriva dobar deo stomaka kao i ramena. Prva u nizu zvezda koja je prigrlila ovaj trend bila je Kim Karadshian, a od tada, sve je više ovakvih modela u ponudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Istraživanja su čak pokazala da su internet pretrage, kada su obični kupaći u pitanju, smanjene za 13%, a da su pretrage za tankinije porasle za neverovatnih 107% u ovoj godini.

Razlog se krije u činjenici da je ovaj kupaći udoban, uglavnom je duboko struka, te izdužuje figuru i naglašava kukove (čak i ako ih nemamo). Najčešće je izbor dama koje su se nedavno porodile jer sjajno naglašava figuru tamo gde treba.

Tankini

I na našu veliku sreću, možemo da biramo iz zaista širokog dijapazona modela, dezena, boja i oblika kada je ovaj tip kupaćih u pitanju. Pored klasičnog, s prekrivenim stomakom i rukama, postoje i modernije varijante, a sve zavisi od naših ličnih preferencija. U nastavku pogledajte naš top izbor koji vam može poslužiti kao inspiracija pri odabiru svog modela tankinija.


Tankiniji sa resicama ili s naborima idealni su za dame koje imaju stomačić jer ga ovaj model savršeno prikriva.

Lepota i zdravljeMargaryta Basarab/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.