Trik od 5 sekundi koji obećava da ćete kupiti potpuno odgovarajući grudnjak!

by | 27 januara, 2017

Koliko ste samo puta kupile pogrešan brushalter? Priznajte – bar na desetine! Čini se da nikako da otkrijete pravi broj, koji vam sjajno pristaje i „laska“ vašim grudima! Prava veličina grudnjaka ne samo što će rešiti estetski problem i biti adekvatna potpora, već može sprečiti i različite bolesti grudi i usporiti njihovo opuštanje. 

Stručnjaci tvrde da vežina žena ne nosi odgovarajuću veličinu brushaltera, jer zapravo i ne zna kako da pravilno to odredi… Ipak, postoji sasvim jednostavan način koji će vas rešiti glavobolje!  

I zahteva manje od 30 sekundi vremena! 

Pročitajte i… Ovo je modna kombinacija sa kojom baš nikada nećete pogrešiti

Kliknite na sledeću stranicu… 

Dakle, kada isprobavate grudnjak, najvažnije je da proverite da li možete da uvučete više od dva prsta na leđnom delu. Ako je to slučaj, znači da vam je preveliki i da samim tim ništa ne postižete.

Grudnjak se u početku zatvara na trećem paru kopči, a nakon nekog vremena trebalo bi da počente da ga zatvarate na prvom, jer se materijal polako opušta i „tegli“, zbog pranja i nošenja.

Još jedan faktor na koji treba da obratite pažnju jeste i veličina korpi – one nikada ne treba da vam budu premale, već da savršeno prate oblik i veličinu vaših grudi.

Pročitajte i… Beauty blogerke su već očarane njima. Budite i vi u trendu uz tople džempere s karnerima


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.