Tufnice su se vratile u modu i lepše su nego ikada


Svakih pet godina u modu se ponovo vrate tufnice, i svaki put izgledaju drugačije. Deluje vam da nije moguće? Na kraju krajeva to su samo kružići koji se ponavljaju. Evo šta je različito i kako da ih nosite ove jeseni.

Foto: @songofstyle

Prilično je čudno što je ovaj, pretežno letnji trend dlučio da nas iznenadi baš u jesen, ali tako je. Do sada smo sretali sitnu varijantu koja je prekrivala bluze, haljine na preklop, topove. Ženstvenost i retro duh koji nam tufnice uvek nose sada su došli u potpuno novom obliku.

Foto: H&M

Veliki krugovi u crno belom izdanju krase upadljive bluze sa karnerima, na vezivanje, naglašenim rukavima… drugačijim formama koje su gornji delovi poprimili u poslednjih godinu dana. One se ne nose isključivo uz girly suknjice. Naprotiv, pocepani džins, široke pantalone, „muške“ cipele, patike, espadrile, kao miks printova ili spoj dva potpuno ista… sve ovo dobar je spoj uz tufne.

Foto: H&M

Ni sitne tufne nisu potpuno zapostavljene ali su daleko manje prisutne i efektne. Ako niste sigurne u XL veličinu tačkice su uvek tu da priskoče u pomoć, ili posluže kao prelazna varijanta dok ne steknete hrabrost za potpuni efekat.

Pročitajte i…Njeno visočanstvo haljina – kupite je sada, nosite kasnije

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.