6 aksesoara koji mogu potpuno da transformišu vaš look

by | januar 12, 2016

Da li ste znali da vam aksesoari mogu potpuno izmeniti izgled? Sigurno ste primetile devojke koje dobrim i upečatljivim nakitom potpuno promene svoj stajling. Ili, nose savršene cipele koje daju unikatan efekat vašem dnevnom ili poslovnom stajlingu.

Pogledajte u nastavku koji to aksesoari i detalji mogu potpuno da promene vaš stajling.

Unikatne, otkačene, funky sunčane naočare vaš stajling mogu da odvedu ’60-te, ’70-te, ’80-te… A, ako volite aktuelne trendove, tu su i one kockastog oblika, koje će se sigurno nositi i narednog leta.

A photo posted by Kayly Scott (@kaylyms) on

Svilena marama jedan je od načina kojim svom stajlingu možete dodati malo retro i elegantnog efekta. Pazite sa dezenima. Ako već želite da nosite svilenu šarenu maramu, neka ostatak vašeg autfita bude malo suptilnije.

Torbe koje privlače pažnju. Da, njih obožavamo. Što veće i što efektnije, sa različitim detaljima, imajte uvek barem jednu takvu u ormanu.

A photo posted by Tom Carter (@tomcarterwatch) on

Klasika ne izlazi iz mode. Pa, tako ni klasični satovi. Sigurno ćete ostaviti utisak kada se pojavite sa klasičnim satom na ruci. Bez šljokica, privezaka, raznih boja, detalja…

Čizme sa printom. Iskoristite zimu i početak proleća za efektne čizme sa printom. I ne zaboravite, animal print je ove sezone pun pogodak.

A photo posted by l i n d s e y (@seamless.sea) on

Želite boho stil? Dovoljne su vam farmerke, bluza ili tunika, i široki kaiš sa metalnom kopčom. Želite eleganciju? Kupite tanak kaiš u nežnim bojama i nosite ga preko suknje ili haljine. Želite poslovan stil? Upašite košulju u pantalone i klasičnim kaišom svoj stajlingu dajte završnicu.

Tagovi: