Osvežite zimski stajling veselim bojama!

by | januar 9, 2016

Iako su sneg i hladno vreme došli sa zakašnjenjem, a sa njima i toplija odeća, vreme je da se pozabavimo sa našim stajlingom koji je uglavnom u skladu sa vremenom – monoton i na neki način hladan.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Kako da poboljšate vaš izgled? Jednostavno ubacite malo boje! Pored crne i bele, koje su uvek pristutne, izaberite ili dodajte nešto sasvim drugačije, što će razbiti taj zimski depresivan izgled.

Pogledajte naše savete, koji će vam pomoći kako da izaberete i na koji način da kombinujete boje…

1. Kombinacija za posao
Za posao u kancelariji (ili gde već radite), generalno treba daimate svedeniju varijantu i ozbiljniju varijantu, pa nije pametno da se koristite frazom “sve mi boje lepo stoje”.

Da razbijete monotoniju u vašem izgledu, izaberite jedan odevni komad koji sadrži neki zanimljivi ili klasičan dezen. On će u kombinaciji sa jednom bojom biti odličan – neće izgledati preterano, a opet će uneti neku vedrinu u vaš stajling.

Na primer, kombinujte majicu na zelene pruge sa crnim pantalona ili sličnu košulju, koju možete da uvučete u njih. Izaberite haljinu na pruge uz koju će odlično ići crni sako ili kardigan. Ne ustručavajte se da birate i druge dezene i da eksperimentišite. Ali budite oprezni, spajajte uvek isto sa istim i bez preterivanja!

2. Kombinacija za svakodnevno nošenje
Koja boja najbolje može da opiše vaše pozitivno raspoloženje i da vam da upadljiv izgled? Pa naravno, crvena!

Crvena je boja ljubavi, radosti, sreće, pa zašto je ne biste nosili tokom praznika i “ukrasili” gradske ulice gde god da prođete. Crvena je jarka boja, pa ćete uvek biti primećeni, ali je istovremeno i manje zastupljena u kaputima i jaknama, pa ćete biti prava modna atrakcija.

Da ubacite crvenu boju u stajling, predlažemo vam da uzmete crveni kaput u bilo kojoj nijansi koja vama odgovara. Slagaće se uz bilo šta što obučete, a najbolje je da uz njega obučete crne pantalone i džemper u nekoj neutralnoj boji. Što se tiče obuće, gumene čizme ili kanađanke su super izbor jer će se zbog svog modela slagati sa kaputom, a na nogama vam sigurno neće biti hladno.

3. Kombinacija za večernji izlazak
Ako idete na neki događaj ili večeru sa vašim partnerom, sigurno želite da budete primećeni i to ne samo od strane vašeg voljenog. Zato je kombinacija dve jarke boje (color – blocking) fantastična za takvu priliku.

Iako se pre poštovalo “pravilo” da ovakve boje ne smeju da idu zajedno, u današnjoj modi su njih dve u kombinaciji – hit! Roze i crvena ili narandžasta i roze su dve kombinacije uz koje ćete zasijati na večeri ili proslavi. Svi će biti oduševljeni vašoj smelosti, a oni koji se razumeju u modu će vas smatrati za pravog poznavaoca mode i znaće da pratite trendove koji “valjaju”.

Tagovi: