Street style: Moda iz grada bez srama, a sa mnogo stida

by | mart 9, 2017
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Dobrodošli u Istanbul: Grad bez srama sa mnogo stida! Toplo se savetuje da ne nosite haljinice i kratke suknje, sem u letnjim danima. Verujte mi, ni ja nisam skopčala razliku s početka. Uvek sam mislila da je stvar ponašanja a ne odeće, ali Istanbul trenutno zaista nije mesto gde biste trebale da pokazujete atribute kratkom i uskom odećom, ali devojke svakako uspevaju da ostanu slatke i stajliš.

Dok ne proverite kako im uspeva, pročitajte i… Street style: Proleće je u trendu i evo koje trendove donosi

Dariin autfit mi liči kao da je sa poslovnog sastanka do parka presvukla elegantne pantalone i štikle i sada se oseća potpuno slobodno! Ovaj model jakne nas je i ove sezone potpuno prigrlio od prevrnute i glatke kože.

Kada ti vera nametne određena pravila u oblačenju, na tebi je da ih malo oblikuješ po svom. Ova devojka je to uspelopridodavši bordo šešir i naočare, a tako i svoju kombinaciju upotpuniti dugačkom ogrlicom.

Na narednoj strani pogledajte još dve fashion inspiracije iz Istanbula…

Dužina suknje koju je iznela Max je potpuno prihvatljiva. Taj poslovni izgled je svakako i poželjan, a nemirnost til suknje savladao je ovaj ravno krojen braon kaput. Dobrodošli u Kapali čaršiju, spremite se na mnogo zabave i dobro čuvajte torbu! 🙂

Pročitajte i… Street style: Šta se krilo cele zime? 

Devojke iz Rusije i Ukrajine su najčešće viđeni turisti. Assei je pošlo za rukom da izgleda poput tinejdžerke, slatko i sportski, a da zadrži taj ženstveni izgled što je verovatno uspela zahvaljujući naglašenim crtama lica.

Kako biste se vi obukle prilikom posete već sada pretoplom Istanbulu?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: