Ovo su 3 najprodavanije torbe u 2019. godini

by | decembar 22, 2019

Kada je moda u pitanju, možemo se složiti da je 2019. bila potpuno u znaku dizajnerskih torbica. Kada pogledate street style fotografije sa ulica najvećih svetskih modnih prestonica primetićete da se izdvajaju torbice koje su bile tajni začin mnogih outfita i koje su it devojke ponele u različitim prilikama i na različite načine.

Kako je kraj godine obično vreme kada pravimo rekapitulaciju, izdvojili smo 3 najprodavanije i najnošenije dizajnerske torbice u 2019. godini.

1. Bottega Veneta – The Pouch

The Pouch je model koji se zasluženo nalazi na vrhu naše liste. Torba s potpisom modne kuće Bottega Veneta je definitivno najtraženiji aksesoar sezone. Mnoge modne blogerke i hollywoodske zvezde ponele su ovu torbu, koju je za svega nekoliko dana nakon lansiranjabilo gotovo nemoguće pronaći.

@leoniehanne

2. Dior – Saddle

Još od 2018. godine popularnost Saddle torbe ne jenjava. Torbica je lansirana u najrazličitijim varijantama boja i printova, a ove godine bilo ju je moguće primetiti gotovo na svakoj drugoj instagram fotografiji.

@fashionchick

3. Bottega Veneta – Cassette

Decentno elegantna sa intrecatto tkanjem Cassette je još jedan pogodak modne kuće Bottega Veneta, a reč je o torbi koja je krasila garderobere mnogih it devojaka.

@rosiehw

Foto: @whowhatwear

Tagovi:

top