U čemu se osećamo seksi: Modne influenserke o garderobi koja im daje samopouzdanje

by | oktobar 3, 2019

Pitali smo naše modne influenserke koja garderoba im daje samopouzdanje…. A šta bi bio vaš izbor?

 

Mima Zečević, @mimazecevic, www.mimaschoice.com

Mala crna haljina nešto je u čemu se uvek osećam privlačno. Razne varijacije na temu čuvene Little Black Dress siguran su stilski pogodak – uvek laskaju figuri. S obzirom na to da mogu da je nosim i u dnevnoj i u večernjoj varijanti, jedan je od mojih omiljenih komada.

 

Nataša Petrović Dolinaj, @blondes.rock


Osnova mog stila je monohromatska paleta boja, kao i kombinacija klasičnih i urbanih odevnih predmeta i aksesoara. Ovog leta, to su patike u srebrnoj boji kao deo urbane kulture i nečeg neobaveznog, gotovo detinjastog, uparene s lanenom haljinom i – šeširom koji svemu daje zagonetnu notu. Upravo taj miks ženstvenog i ležernog čini da se osećam zaista izazovno.

Aleksandra Bojović, @aleksandrabojovic


Nije dovoljno samo razgolititi noge ili dekolte. To često nije ni zanimljivo ni seksi. Vašan je kompletan utisak. Da bi se žena osećala privlačnom, neophodno je, pre svega, da ima stav – tada i garderoba nosi pravu poruku. Zato bi moj izbor za samopouzdanje bili komadi koji delimično otkrivaju telo – suptilno prate siluetu, ali ne otkrivaju previše.

Tamara Kalinić, @tamara, www.theglamandglitter.com

Najprivlačnije se osećam u odeći koja najbolje ide uz moj karakter. Leti su to lepršave haljine s floralnim printom i otvorenim leđima, iskombinovane s efektnom midi-torbom i trendi papučama. Ništa nije tako seksi kao suptilnost u otkrivanju tela pomoću jednog od najženstvenijih komada.

Foto: privatna arhiva

Teksas jakne koje ćemo nositi ove jeseni (FOTO)

VOGUE lista: 5 frizura koje će dominirati ove jeseni!

Tagovi:

top