Kako da nosite belu košulju ovog leta?

by | septembar 13, 2019

Gotovo je nemoguće zamisliti ženski ormar, bez barem jedne bele košulje. Ovaj klasični modni komad obožavamo upravo zbog njegove moći transformacije. Bela košulja odgovara svakoj prilici, od jednostavne šetnje plažom, do pažljivo sklopljenog outfita za posao.

Ovog leta, ovaj klasični komad možete nositi na sledeće chic načine:

1. Kao haljinu za plažu

Oversize bela košulja, vrlo lako može postati mini haljina, koju ćete preko kupaćeg obući na plažu. Sve što vam je potrebno da transformišete ovaj komad, je široki, pleteni kaiš, s kojim će vaša beach kombinacija izgledati savršeno. Celu kombinaciju uobličite omiljenim aksesoarima za plažu, kako biste u potpunosti izrazili svoj stil.

@negin_mirsalehi

2. Vezana košulja

Umesto da zakopčate košulju, kombinujte je sa teksas šortsem i kupaćim kostimom i samo zavežite njene krajeve pri dnu. Na taj način ćete kreirati top koji će vašu letnju kombinaciju učiniti trendi i ležernom. Celu kombinaciju upotpunite zanimljivim nakitom sa letnjim motivima.

@negin_mirsalehi

3. Raskopčana košulja

Bilo da je nosite kao kardigan za plažu ili još jedan trendi sloj u svojoj odevnoj kombinaciji, podići ćete kombinaciju na viši nivo, pa će vaša kombinacija izgledati veoma casual i ležerno.

@negin_mirsalehi

Foto: @camilacoelho

Trend alert: Ženstvene prozirne bluze

Tagovi:

top