Šljokice su glamurozni must have

by | avgust 31, 2019

Određene situacije i prilike od nas zahtevaju elegantan, prefinjen i glamurozan look, dakle takve prilike zahtevaju nešto drugačiju odeću, koju ne biste nosile svakoga dana, već samo u posebnim prilikama, u kojima želite da izgledate tako, da se na vama zadrži svačiji pogled. Za takve prilike biramo fine materijale, atraktivne aksesoare, ali da li smo dovoljno smele da se odlučimo za šljokice?

@bhdnl

Naravno, kao i za mnogo toga, predrasude su učinile svoje, pa šljokice prati utisak kiča i neukusa, međutim, ako umete da odaberete, iskombinujete i iznesete, reč je o atraktivnom i luksuznom stilu.

Šljokice adekvatnih nijansi, na kvalitetnom materijalu i na komadima dobrog kroja zaista izgledaju prefinjeno i elegantno.

@negin_mirsalehi

Kada nosite šljokice, veoma je bitno da imate svest o tome da je važno da samo jedan komad u vašem celokupnom outfitu bude upečatljiv, kako biste zadržali granicu dobrog ukusa.

Kada su šljokice u pitanju, pametan izbor svakako su bakarni i srebrni, pastelni i zemljani, smireni tonovi.

@camilacoelho

S obzirom da sezoni venčanja nije došao kraj, smelo se odlučite da u sledećoj važnoj prilici zasenite sve svojim smelim, a glamuroznim izgledom.

Foto: @souterncurlsandpearls

Blejzer haljine – savršene za posebne prilike

Tagovi:

top