Kaubojke – omiljeni modni komad ove jeseni

by | avgust 28, 2019

Iako leto još uvek zvanično traje, septembar je pred vratima, a jesenja kolekcija, već uveliko krasi rafove i police naših omiljenih radnji, pa samim tim, polako počinjemo da razmišljamo o jesenjem preuređivanju garderobera i komadima, koji su nam potrebni, kako bismo imali trendi jesenje outfite.

@negin_mirsalehi

I ove sezone, kaubojke su neizostavan komad obuće, koji će naše boho, jesenje outfite, podići na viši chic nivo. Iako su se krajem prošle jeseni pojavile, ova jesen zvanično predstavlja njihov come back na modnu scenu.

Prednost ovog komada obuće je svakako što se savršeno kombinuje sa lepršavim, elegantnim haljinicama, ali i sa slojevitim jesejnim outfitima, bogatim predimenzioniranim džemperima, oversize jaknama i najrazličitijim ogrtačima, pa ih je jednostavno uklopiti u vaš stil, bilo da ste nešto romantičnija, ili ipak casual devojka.

@rocky_barnes

Ove čizme savršeno se kombinuju sa jeansom ravnih i nešto širih nogavica, koji je svakako apsolutni hit ove jeseni.

Iako ćete ove jeseni moći da eksperimentišete sa jarkim bojama, koje su vodeći hit, naš izbor su kaubojke u crnoj i boji konjaka, jer se savršeno uklapaju u baš svaki outfit!

Foto: @fromluxwithlove

Savršena za prve jesenje dane – Midi suknja leopard printa

Tagovi:

top