#instainspo: Kako da nosite crop top ove sezone?

by | avgust 18, 2019

Pored dugih belih, čipkanih haljina, šešira i gomile modnih aksesoara, crop topovi, koje možete pronaći u različitim krojevima i stilovima, pravi su nagoveštaj da je leto tu! Ako još uvek niste sigurne, kako da kombinujete, ovaj mnogim devojkama omiljeni, odevni komad mi smo tu da vas inspirišemo!

@little_magpie1

Crop topovi su jedan od onih trendova, koje nam je modni vremeplov vratio pre dve sezone i od tad imaju istaknuto mesto u našem garderoberu. Ako niste sigurne u kojim prilikama i kako da adekvatno ukombinujete ovaj komad, instagram je nepresušan izbor modne inspiracije, a sve što je potrebno je da istražite profile modnih blogerki, čiji je stil sličan vašem i vrlo brzo pronaćićete inspiraciju za savršeno sklopljen outfit u kome će vaš crop top biti statment komad.

@leoninehanne

Ako želite nešto elegantniji outfit, najbolje je da crop top kombinujete sa pencil suknjom, visokog struka, ili popularnim culottes pantalonama. Na sve to, začinite outfit visokim potpeticama i spremne ste da zasenite sve.

@rocky_barnes

Za nešto jednostavniji outfit odaberite skinny jeans farmerice i omiljeni crop top. Za one toplije dane, odaberite šorc ili suknjicu, koja će savršeno pristajati uz crop top i spremne ste za polazak.

@leoninehanne

Igrajte se krojevima i bojama, jer moda je tu kako biste se iskazale, a leto je i treba da bude šareno i lepršavo,

Foto: @camilacoelho

Tri neodoljiva “tropska” Instagram profila

Tagovi:

top