#instainspiracija: Kako da kombinujete klasične komade ovog leta?

by | jul 22, 2019

Modni trendovi, koji se smenjuju iz sezone u sezonu nas uvek obraduju, međutim, svaka od nas najviše uživa u kombinovanju dobrih, starih modnih klasika.  Svaka sezona predstavlja svojevrsni izazov pri kombinovanju klasičnih komada i njihovom uklapanju u aktuelne stilove.

Određeni odevni komadi postali su modni klasici upravo zbog njihove uklopljivosti i moguđnosti kombinacije sa različitim stilovima. Reč je o chic, ali jednostavnim komadima koji se podjednako dobro kombinuju u dnevne i večernje varijante.

Bela, klasična majica, jedan je od omiljenih komada, kako za dnevne kombinacije uz omiljene teksas farmerice i starke, kako za večernje kombinacije, u kojima se savršeno uklapa uz popularne predimenzionirane sakoe. Ovaj modni klasik možete upotpuniti nizom zanimljivih ogrlica ili zanimljivom svilenom maramom, koja će podići vaš outfit na viši nivo.

Istu moć transformacije poseduju i popularne bele košulje, koje se uklapaju doslovno u svaku priliku. Ovoga puta potražili smo inspiraciju na instagramu i pogledali kako one kombinuju ove popularne komade.

@negin_mirsalehi

@camilacoelho

@leoninehanne

#instainspiracija: Omiljeni elegantni komadi za ovo leto

Tagovi:

top