#instainspiracija: Omiljeni elegantni komadi za ovo leto

by | jul 10, 2019

Pored dugih dana na plaži, leto sa sobom donosi i sezonu slavlja, koja sa sobom nose i nešto zahtevniji dress code, koji podrazumeva dozu elegancije i sofisticiranosti. Sklapanje elegantnih outfita, leti, može biti poprilično izazovno, jer težimo da pronađemo kombinaciju, koja će pored toga što će biti upečatljiva i nežna, biti i udobna, kako bismo što lakše podneli tople, letnje dane.

@camilacoelho

Naravno, romantične i lepršave haljine su prva pomisao, kada u glavi počnete da osmišljavate look za neku posebnu priliku. Haljine volimo jer su savršena baza za dobro osmišljen letnji outfit, koji je dovoljno samo upotpuniti svedenim, ili decentnim trendi detaljima.

@negin_mirsalehi

Ako pak želite da izađete iz svoje zone komfora, odlučite se za kombinezon, neobičnog kroja, koji će uz odabir jednostavnih, elegantnih sandala, predstavljati savršenu kombinaciju pogodnu za venčanje, u kojoj ćete izgledati podjednako elegantno i moćno.

@rocky_barnes

Ovog leta, posebno su zapažene neobične bluze, predimenzioniranih rukava i sa neobičnim detaljima. One se savršeno kombinuju sa pantalonama na ivicu, visokog struka. Ovakav outfit podjednako je i trendi i efektan i ležeran, pa sa njim ne možete pogrešiti. Sve upotpunite sandalama sa visokom potpeticom i adekvatnom torbicom i nećete proći nezapaženo!

Foto: @leoninehanne

Luksuzne kombinacije boja, koje svakom vašem outfitu daju dozu prefinjenosti i elegancije

#instainspiracija: Idealan outfit za plažu

Tagovi:

top