3 ključna teksas komada idealna za leto

by | jul 6, 2019

Letnje kombinacije, pogodne za tople letnje dane ponekad su komplikovane za sklapanje, ali kada god se učini da nemate savršenu opciju, posegnite za teksas komadom i spojite outfit idealan za letnje dane. Od trenutka kada je teksas postao modni trend, postalo je jasno da je aktuelan u svakoj seznoni i idealan je za sklapanje outfita, koji odgovara svakom stilu.

Odevne predmete od teksasa nosimo tokom cele godine, a posebno uživamo da ih kombinujemo sa lepršavim letnjim komadima, kako bismo bile spremne za svaku priliku.

Da biste bili potpuno spremni za leto, potrebno je da imate ključna 3 teksas komada i to šorts, bele farmerke i teksas jaknu. Ova 3 ključna teksas komada, preduslov su za stvaranje savršenih letnjih kombinacija.

Bele uske farmerice idealne su u kombinaciji sa lepršavim bluzicama, koje su apsolutni letnji trend, već nekoliko sezona unazad. Uz omiljene sandale i torbicu, to je idealna večernja, letnja kombinacija.

@thegirlfrompanama

Šorts je idealan komad za sklapanje dnevnih kombinacija, sa klasičnom belom majicom i starkama. Ovaj trendi outfit, idealan je za dnevne aktivnosti, koje provodite u gradu.

@whowhatwhear

Oversize teksas jakna je komad koji će svaku kombinaciju podići na viši nivo pa je zaista bitno da u svom garderoberu imate ovaj must have komad.

@whowhatwear

Ako još uvek niste napravili ovu modnu, letnju teksas bazu, vreme je da obogatite svoj garderober i potpuno ste spremni za leto.

Foto: @rocky_barnes

Pročitajte i…Model kome se uvek rado vraćamo – Zvoncare

 

Tagovi:

top