Modeli donjeg veša bez kojih ne možemo u 2021: čipka, čipka i još čipke

31/12/2020 in Moda

Veš od čipke apsolutni je imperativ u 2021. godini. Pogledajte bez kojih to modela nećemo moći u Novoj godini.

Modeli donjeg veša bez kojih ne možemo u 2021: čipka, čipka i još čipke

Beo88/Getty via Guliver

Trend za 2021. godinu nalaže: čipka, čipka i još malo čipke. Kakav god donji veš da birate, ovo je apsolutni imperativ.

Takođe, ove godine stilisti savetuju da ne birate niske korpe i da izbegnete tange i bokserice. Bodi je uvek dobrodošao, naročito ako je duboko izrezan.

Kada birate boje, opredelite se za klasičnu crnu ili se krećite kroz bež paletu. Vatrena crvena, kao i popularne teget i zelene nijasne, ove godine trebalo nisu dobrodošle.

Crni čipkani bodi

Tharzanova/Getty via Guliver

 

Kraljevsko mesto ove godine sačuvano je za njegovo veličanstvo: čipkani bodi. Iako je čipka apsolutni imperativ i dobrodošla u svim oblicima, bodi zadržava prvo mesto.

Ako se dvoumite oko boje: crna. Gledajte da je bez korpi, bez žica, bez puš-apova. I bez postave. 

Ako je za vas suviše konzervativna opcija crni čipkani bodi, stilisti preporučuju da se opredelite za onaj sa velikim izrezima na stomaku ili onaj sa nisko sečenim korpama. 

Ove godine, nameće trend, nema kombinovanja čipke i satena. Osim sa pamukom u kompletima za svakodnevnu upotrebu, čipka se ne kombinuje. Tačka. Birajte veš koji je u potpunosti rađen od čipke.

 

 

 

Crveni čipkani kombinezon

Za razliku od prethodnih godina, crvena boja više nije dobrodošla. Ipak, uvek postoje izuzeci. Ove godine izuzetak će činiti crveni kombinezon. Naravno, od čipke.

Kombinezon bi trebalo da bude do ispod zadnjice. Njegova linija trebalo bi da prati liniju trupa, ali da lagano pada na bokove. Ovaj model na mršavicama će izgledati kako seksi mini haljina, a krupnijim ženama će pomoći da prekriju nedostatke. 

Korpe su opet meke i, preporučljivo je, providne. 

Visoko izrezane bikini gaćice

Sve one tange, brazilke, bokserice moraće da sačekaju neko bolje vreme. Ovo je godina u kojoj klasične gaćice dominiraju. Naravno, pod uslovom da su visoko izrezane. Na ovaj način, izdužiće vam figuru, učiniti vas vitkijim, a vaše noge će doći do izražaja. 

Pošto je ovo modni imperativ za svaki dan, nabavite visoke sliperice u svim varijantama: pamučne, čipkane, providne... U modi su svetlije bode i crna.

Tharzanova/Getty via Guliver

 

 

Čipkani grudnjak bez korpi

O, da - opet čipka. Ove godine u modi su grudnjaci od čipke, bez postave. Ako je ikako moguće i ako vam grudi dozvoljavaju, odbacite i žicu. 

Kada birate oblik, imeprativ je klasičan trougao. Ipak, korpe bi trebalo da budu duboke, tako da prekrivaju celu dojku. Stilisti upozoravaju da čipkani grudnjak koji je providan, može lako da postane prenapadan i neukusan ako su korpe niske. 

Sportski top sa naborima

Ako ste lude za udobnošću i ježite se na ideju o elegantnoj čipki, za vas je ova opcija. Sportski topovi kombinuju se sa dubokim klasičnim gaćicama. Preporuka je da top ima tanke bretele, ako i da se biraju modeli sa ukrštenim bretelama na leđima. 

Kada birate sportski veš, birajte rebraste materijale i nabore. Oni su apsolutno in. Takođe, krećite se kroz bež paletu boja i nećete pogrešiti.

Redakcija

Beo88/Getty via Guliver

Komentari (0)

Loading