Obožavaćete džemper na pruge

by | februar 3, 2020

Ni slavna glumica mu nije odolela

Jedan od najlegendarnijih stilskih trenutaka Kejti Holms je teško pobediti. Ukoliko ne znate o kom primeru govorimo, samo da znate da je u sve umešan grudnjak od kašmira. To je bilo tako dobro izdanje, da se o tome i danas govori. Da ne pominjemo da je izazvao novi trend dnevnog oblačenja. Trend da u kome je rublje previše dobro da biste ga nosili isključivo kod kuće. Zato se spremite  za jutarnje putovanje u kome ćete videti još mnogo kašmirskih grudnjaka, a za to možete zahvaliti Kejti Holms.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on


Mada, ukoliko kašmirski grudnjaci i nisu vaša šoljica čaja (ne krivimo vas i ako nisu) postoji još jedan element odevanja Holmsove čiji ćete ljubitelj, definitivno postati – džemper. Da, Kejti nikako nije dovoljno slavnog brenda koji joj je omiljen: prugasti plavi džemper koji je nosila već dva puta.

Stil pogotovo ako je dobar kao ovaj, je uvek vredan pomena. Zašto? Jer iako slavni mogu imati beskrajni pristup odeći i priboru, duboko u sebi, oni su kao i mi i često posežu za ormarom kako bi s vremena na vreme uzeli svoje favorite. Za Holmsovu je izgleda omiljeni jedan umiljati plavo-bež kašmir džemper sa ekstra dugim rukavima. Holmsova je prvi put u prugastom džemperu izašla prošle godine, nosila ga je preko  Easigoing farmerica i sa belim patikama na nogama koje je takođe već nosila nekoliko puta, piše instyle.com

 

dzemper moda

Ne morate gledati samo Kejti Holms. Džemperi na pruge su modni trend i kod nas ove sezone. Bilo da su velike ili male, u jarkim ili smirenijim bojama, možete ih nositi sa farmerkama, mini suknjom ili dugom suknjom. Prugasti džemperi su simbol francuskog šika i ležernog stila oblačenja i u svojim najnovijim kolekcijama imaju ih poznati brendovi. Osim što zrače sofisticiranošću, biće sjajna baza za stilske priče koje zaslužuju čistu peticu. Dajte mu odvažnu notu uz kožne pantalone i crvene cipele s potpeticama. Obucite ga u noćnom izlasku ili na posao.

Kako pruge deluju na vama

Znate i same koliko vetikalne pruge mogu da izduže figuru i učine je vizuelno manjom. Pruge su naša ljubav, ali samo kada su vertikalne. Horizontalne su veliko ne, osim ako imate u planu da izgledate šire. Istu funkciju imaju i svi ostali vertikalni detalji koji se mogu naći na džemperima. Bilo da je džemper ceo prošaran ili je samo jedan deo u ovakvim detaljima, nećete pogrešiti što ste ga uzeli ili obukli.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi: