Zaustavite Internet, jer Kim defintivno NIKADA nije bila ružnije obučena…

by | septembar 7, 2016

Kim Kardašijan pojavila se sinoć na svirci svog supruga, repera Kanje Vesta, a „uhvaćena“ je u diskutabilnoj haljini koja je otkrila mnogo više nego što je trebalo. Svetski mediji nisu izostavili reči poput „bizarno“, „šokantno“, u naslovima dok su opisivali ovaj stajling popularne dame, i svakako nisu pogrešili…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Tridesetpetogodišnja rijaliti zvezda rešila je da svoju „doteranu“ figuru istakne u uskoj, metalik haljini bez brushaltera, ali pvc materijal toalete učinio je svoje – bradavice su se jasno nazirale.

Zgodna brineta haljinu je iskombinovala sa Balenciaga srebrnim čizmama, a diskretan mejkap i nonšalantna frizura pobrinuli su se da sve oči budu uprte baš u spornu haljinu.

Pročitajte i… Osim Kim niko nije dovoljno lud da nosi ovaj GROZAN komad garderobe, a ona ga ne skida!

Ako ste mislili da je ovde kraj njenim katastrofalnim izdanjima, varate se. Na sledećoj stranici pogledajtte šta je još Kim „nabacila“ na sebe u toku jučerašnjeg dana!

Ipak, atraktivna starleta je juče imala još jedan modni „izlet“ koji se nije slavno završio – ona je u toku podneva ulicama Njujorka prošetala u čizmama preko kolena od providne plastike, denim šortsu, bebi plavom grudnjaku i oversize teksas jakni iz Yeezy kolekcije njenog supruga Kanje Vesta.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pa, možda ove čizmice i nisu savršen izbor za šetnju, ali definitivno skreću pažnju! Možda je baš u tome i trik, jer za svega nekoliko dana čeka nas New York Fashion Week, i Kanjeova kolekcija treba da „zablista“.

A, ima li bolje reklame za njegove komade (teksas jakna u ovom slučaju) nego da se Kim pojavi u kombinaciji o kojoj će svi pisati?

Pročitajte i… Pantalone koje od svake žene prave boginju i Điđi to zna! Dižu guzu, sakrivaju višak, izdužuju noge…

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Pročitajte i… Navikli smo na njene sumanute kombinacije, ali Rijana je sada stvarno preterala !?


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: