Iz magazina „Natural Health“: “The Body Shop” poklanja set za negu kože

Iz rubrike "pokloni za vas" drugog broja magazina "Natural Health" izdvajamo ovaj poklon!

by | 17 maja, 2021

“The Body Shop”, čuveni britanski društveno odgovorni, aktivistički beauty brend, poklanja set za negu kože koji naglašava mladalački izgled.

Šta je važno znati o brendu “The Body Shop”

Čuven po integrisanju sirovih i prirodnih sastojaka u formule svojih visokokvalitetnih proizvoda, “The Body Shop” je poznati širom sveta kao pionir filozofije da biznis može biti u službi dobra, po podizanju društveno odgovornog standarda i svojoj konstantnoj posvećenosti kampanjama koje daju glas onima koji ne uspevaju da se čuju. Danas “The Body Shop” poseduje preko 3.000 prodavnica u preko 75 zemalja i nudi oko 800 proizvoda koji nisu testirani na životinjama.

Da li ste znali…
… da je, do kraja 2021. godine, u toku akcija “Zajedno” čiji je cilj podrška Sigurnoj kući? Od svakog kupljenog proizvoda, bilo u prodavnici ili putem web sajta, izdvajaju se 2 dinara koja se doniraju Sigurnoj kući.

Kakav je poklon “The Body Shop” pripremio za čitateljke magazina “Natural Health” i “Lepota i zdravlje”?

U pitanju je “The Body Shop Drops of Youth™ Fresher Skin” set. Ovaj set daruje koži sveži sjaj, kao posle dobro prospavane noći, uz svetski poznati “Youth Concentrate” (potrebno je svega nekoliko kapi). Zatim, namažite superlaku hidratantnu kremu, koja sadži matične ćelije runolista s italijanskih Alpa i Community Fair Trade ulje semenke moringe iz Ruande.

Kako do poklona?
Sve detalje saznajte na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs.

 

Natural Health PR/The Body Shop

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.