Đavo nosi Pradu uživo: Anne Hathaway oživela legendarni look!

by | septembar 19, 2022
Anne Hathaway oživela legendarni look

Anne Hathaway oživela legendarni look iz čuvenog filma: „Đavo nosi Pradu“!

Andy Sachs se vratila i to na Nedelji mode, a sedela je pored prave Anne Wintour! Tako je, zvezda filma „Đavo nosi Pradu“, Anne Hathaway sedela je pored glavne urednice Vogue na reviji Michaela Korsa, za proleće 2023.

Ako ideja da glumica sedi pored osobe koja je navodno inspirisala izmišljenu Mirandu Priestly nije dovoljna da izazove nostalgiju, možda će njen autfit uspeti u tome! Naime, Anne je nosila je crnu rolku ispod smeđekožne jakn , u pratnji post-makeover momenta svog lika: šišaka!

Anne Hathaway oživela legendarni look

Naime, glumičin izgled je sličan onom koji je nosila u poslednjoj sceni  filma, nakon što je napustila intervju za izmišljenu publikaciju The Nev York Mirror, i uočila Mirandu ispred zgrade Elias-Clarka. Iako ova scena traje manje od dva minuta, ona predstavlja konačnu kulminaciju svega kroz šta je Andy prošla tokom filma — ona nastavlja da nosi svoje šik šiške, inspirisane Jane Birkin. Uz to, nosi sofisticirani džemper-rolku i smeđu kožnu jaknu, dok sledi svoj posao iz snova- da bude prava novinarka.

A sada, 2022. godine, Anne je rekreirala ceo look, uz šiške. Njena odeća je savršen poziv za  osnovne komade popularne Y2K mode kao što su mini suknje i štikle sa šiljastim vrhom, ali urađena u prijatnim teksturama i bojama koje su savršene za predstojeće hladno vreme.

Anne Hathaway i Anne Wintour

I ko zna, možda će Hathaway konačno ponovo vratiti klasičnu Andynu odeću- džemper sa otvorenim ramenima preko strukturirane košulje na dugmad?

Lepota i zdravljeMarc Piasecki / Stringer/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment