Bella i Gigi Hadid: Kako su postale najtraženije manekenke sveta, zahvaljujući operacijama?

by | oktobar 5, 2022
Bella i Gigi Hadid

Bella i Gigi Hadid danas su natraženije i napopularnije manekenke na svetu, a sve zahvaljujući njihovoj majci Yolandi Hadid (i nekoliko estetskih korekcija)!

Luksuzne Bela i Gigi u mnogome su zahvalne na uspehu svojoj majci, nekada poznatoj manekenki koja je odlučila da od ćerki napravi prave zvezde. A devojke su postale mnogo uspešnije od svojih roditelja. Ako je ime Yolande Hadid bilo poznato u uskim manekenskim krugovima, onda imena sestara Bella i Gigi nadaleko su čuvena širom sveta. Obe su poznate, uspešne, imaju milionske ugovore i besprekorno su lepe. Ali nije uvek njihov izgled bio tako savršen kao sada.

Bella i Gigi Hadid

Yolanda Van Der Herik (holandskog porekla) se oduvek oslanjala isključivo na sebe i nije očekivala usluge sudbine. Rano je ostala bez oca – on je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a njena majka je na plećima nosila dvoje dece. Svetlu plavušu je slučajno primetio jedan od izviđača agencije za modele, a sa 15 godina je defilovala na modnoj pisti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)


Iznenađujuće, uprkos blistavom izgledu, devojka je odbila sve momke. Bila je suočena sa zadatkom da sebi i svojoj budućoj deci obezbedi prosperitetnu budućnost. Uz primer svoje majke, Yolanda je radila i štedela, a ubrzo je dopunila bankovni račun pozamašnim iznosom. Stoga su svi komentari na temu da se udala zbog novca i uspeha samo mahinacije nekih ljudi.

Naravno, njen muž je bio više nego profitabilna zabava. Palestinski milioner preduzetnik Mohamed Hadid izgubio je glavu od ljubavi kada je upoznao ovu goruću lepoticu. Njihov brak krunisan je s dvoje dece. ćerkama Bellom i Gigi, kao i sinom Anwarom.

Plastične operacije Gigi i Belle Hadid

Jolanda je sada veoma ponosna na uspeh svojih ćerki i oštro reaguje na sve napade na njihovu veštačku lepotu. Devojčice su nasledile rustični izgled svog oca, ali je majka odlučila da sve uzme u svoje ruke – tačnije, prenese u ruke plastičnih hirurga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)


Po broju operacija i transformacija, Bella nadmašuje Gigi. I, naravno, to ne reklamira, kao njena sestra. Ako uporedite ranije fotografije, postaje očigledno da je izgled devojaka (a posebno Belle) pretrpeo snažnu promenu.

Dakle, mlađa Hadid je uradila rinoplastiku kako bi vizuelno suzila nos i uklonila neravninu,  Bišove grudvice i dobila one veoma legendarne jagodice o kojima svaka devojka sanja. Pored toga, Bella često podiže obrve botoksom, a u kombinaciji sa blefaroplastikom ima „mačkasti“ zadivljujući pogled. Uz povećanje grudi i liposukciju za isklesanu siluetu, Bella je u nekim krugovima prepoznata kao najlepša žena na svetu.

Što se Gigi tiče, starija sestra nije podlegla nagovorima svoje majke i pokušala je da minimalno poboljša svoj izgled. Inače, zbog toga često gubi u poređenju sa Bellom – optužuju je da ima višak kilograma, a obrazi joj se smatraju previše punim. Uz to, potpuno je kritikuju zbog celulita. Ali Gigi nije stalo – ona ​​je više volela majčinstvo od karijere modela i ne žali zbog svog izbora.

 

Rich girls face: Novi beauty trend slavnih koji je stigao i kod nas!

Lepota i zdravlje Dimitrios Kambouris / Staff via Getty Entertainment