Adel u bikiniju: Šta imate da kažete na njenu transformaciju?

by | septembar 1, 2020
dijeta

Šanse da ne znate za transformaciju pevačice Adel su jako male (o tome više u nastavku), zato ćemo odmah preći na stvar. Ova talentovana pevačica još jednom privlači pažnju fanova, medija, kritičara, „hejtera“ svojim vitkim izgledom. Ona je ponovo dala novu temu za „trač partije“ koju ćemo nazvati – Adel u bikiniju!

Naime, svetski poznata diva nedavno je izazvala reakcije fanova nakon što je podelio fotografiju na kojoj je vidimo u gornjem delu kupaćeg sa zastavom Jamajke koji je obukla kako bi proslavila „Notting Hill“ jedan od najvećih uličnih kanevala na svetu. (Pročitaj: Na korak do anoreksije: Kako je Adel smršala 45 kilograma? (foto))

Poznati festival se preselio ove godine na društvene mreže zbog pandemije koronavirusa, ali to nije sprečilo mnoge pa tako ni pomenutu umetnicu da slave izdaleka.

Nakon što je Adel u bikiniju pozdravila svoj voljeni London usledili su komentari fanova:

– Izgledaš neprepoznatljivo i neverovatno. Bravo! Kakva dostignuće.

– Napokon slika u bikiniju! Izgledaš predivno – poručili su pevačici obožavaoci.

Adel u bikiniju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on

Za one koji ne znaju, Adel je naporno radila na tome da promeni svoj stil života, pa samim tim i izgled. Njen bivši trener ranije je otkrio tajnu njene neverovatne figure.

– Za njenu promenu, istina, može da zahvali i treninzima, ali 90 posto je dijete ta koja je uradila posao – potvrdila je Kamila Gudis i dodala:

– Prva nedelja je bila baš intenzivna. Konzumirala je samo zelene sokove i unosila po 1.000 kalorija. 

– Adel sada ne deluje previše mršavo – izgleda fantastično. (Pročitaj: Duda Alapača: Jedi nešto, Adel)

„Trik“ uz pomoć kog je Adel došla do ovog izgleda, kako su preneli strani mediji, leži u sirtfud dijeti koja je postala popularna kada se pročulo da je zahvaljući njoj izgubila čak 45 kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on


Pored ovog plana ishrane, Adel je nakon razvoda angažovala jednog od najboljih privatnih trenera Daltona Vonga koji inače radi s velikim holivudskim zvezdama ne bi li ih pripremio na filmske transformacije koje zahtevaju uloge. To mu je, slobodno možemo reći, uspelo i sa pevačicom. (Pročitaj: Pevačica Adel je zahvaljujući njoj izgubila 44 kilograma: Sirtfud dijeta koja je podelila mišljenja)

Iako je fotografija Adel u u bikiniju spada među izuzetke, jer ona nije previše aktivna na društvenim mrežama, jednako je „uzdrmala internet“ kao i kada je prvi put podelila svoju fotku kako bi fanovima pokazala vitku figuru.

Da li vam se dopada kako sada izgleda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images