Deva Cassel ćerka Monike Beluči. Da li će biti lepša od majke? + Kako postići njen look! ( Video )

Deva Cassel osvaja sve svojom prirodnom lepotom i privlači pažnju širom sveta svojom lepotom ali i stilom koji se može opisati u jednoj reči "prirodan"

by | avgust 6, 2022
Deva, mlada ćerka Vensanta Kasela i Monike Beluči

Deva Cassel ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela sa samo 17 godina već ima uporište u svetu mode. Lice brenda Dolce & Gabbana, devojka sa naslovnice časopisa Vogue, bila je i na listi gostiju Diorove revije u Parizu, za kolekciju proleće-leto 2022. Čini se da definitivno ide istim putem kao i njena „veoma zaštitnička“ majka.

Nakon što je pozirala za kampanju Dolce Shine od Dolce & Gabbana, sada predstavlja parfem Dolce Lili. Objavljene su prve slike foto sesije koja je održana u Milanu i Deva Cassel je izgledala sjajnije nego ikad.

Svežina njenih mladih godina je plus, a Deva Cassel je uspela da to maksimalno iskoristi pokazujući se sapunom i vodom na Instagramu, na prelepoj fotografiji koja je fanove ostavila bez daha. Očigledno, šarm je sve to nasledio od svojih roditelja, Vensanta Kasela i Monike Beluči.

Iako ima samo 17 godina pred njom je svetla budućnost, sa velikim mogućnostima za karijeru u svetu mode. Ali Deva ne krije svoju jednostavnost i iskrenost i to je pokazalu u postu u kome je čestitala Božić. Bez složene šminke, bez poze dive, niti posebno pompezne lokacije kao pozadine. Umesto toga, izabrala je kadar koji je prikazuje kao da je iznenađena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

Prirodna lepota

Samo njena prirodna lepota, koja se još više ističe zahvaljujući snimku u kome se čini da je lozinka „normalnost“. U stvari, Devi ne treba ništa drugo da bi izgledala predivno kao nikada ranije. Najstarija ćerka Vensanta Kasela i Monike Beluči ima magnetičan pogled i očaravajuće tamne lokne koje osvajaju obožavaoce. Sve zahvaljujući majci prirodi, kako je mlada žena nedavno izjavila: optužena da je već pribegla nekom estetskom retušu, objavila je svoje fotografije iz detinjstva da dokaže svoju prirodnost.

@devacassel #devacassel #monicabellucci ♬ suono originale – deva cassel

Njena lepota – a možda i izuzetna sličnost sa majkom – privukla je pažnju javnosti i za Devu su se otvorila vrata novog sveta. Mlada žena je poslednjih nedelja izabrana kao model za naslovnicu Elle France, pravu prekretnicu koju je Monika Beluči proslavila na društvenim mrežama. Dok je poslednjih meseci snimila dve reklame za brend Dolce & Gabbana, čiji je postala ambasador lepote.

Saveti – Kako postići izgled lepote Deve Cassel?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_)

1. Podloga:

Počnite tako što ćete raditi na tenu za savršenu bazu za šminku. Oni koji ne vole da gomilaju slojeve materijala mogu se odlučiti za BB kremu ili CC kremu. U suprotnom, možete pokušati sa tečnom podlogom sa sjajnom i prirodnom završnom obradom. Po mogućstvu nanesite materijal sa blenderom za besprekoran rezultat bez mrlja.

2. Rumenilo:

Zatim dodajte rumenilo na vrh jagodica za efekat podizanja. Možete nacrtati obrve da biste im dali karakter i intenzivirali svoj izgled.

3. Oči:

Olovkom za oči ocrtajte gornju i donju liniju trepavica. Završite mačjim okom sa olovkom da biste stvorili efekat oka u obliku badema. Da biste sve to ublažili, možete dodati mat bledo roze senilo.

4. Usne:

Na kraju, nakon nanošenja maskare, završite ustima golim karminom. Za punija usta, ocrtajte usne olovkom za usne u nijansi malo tamnijoj od vašeg karmina.

5. Frizura

Pre nego što pokušate da izmitirate frizuru mlade žene sirene, ne zaboravite termo zaštitni sprej. Napravite male talase pomoću pegle za ravnanje tako što ćete je savijati nagore pa nadole ili uzmite peglu za vafle. Spustite se do vrhova, napredujući 3 ili 4 centimetra za čvrste talase. Da bi trajali ceo dan, možete poprskati nekoliko kapi spreja za fiksiranje. Evo vas sa savršenim letnjim izgledom, potpisanim Deva Cassel i Dolce & Gabbana.

@runwaymoodell #devacassel for #dolcegabbana ♬ original sound – sped up songs

U svakom slučaju Devini roditelji mogu samo da budu ponosni na nju. Deva je, sa svoje strane, veoma vezana za oboje: nakon razvoda, Monika i Vinsent održali su dobre odnose zbog ćerki – pored prvog deteta, dobili su i mladu Leoni. I iako su se njihovi životi odvijali odvojeno, njihove devojke su uvek na prvom mestu.

PITAMO VAS!

Da li će Deva biti lepša od svoje majke Monike Beliči?

Loading ... Loading ...
Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment