Ešli Tisdejl izvadila implantate: „Slavim prirodne grudi!“

Glumica i pevačica odlučila se na ovaj drastičan korak zbog zdravstvenih problema.

by | jun 9, 2021

Glumica Ešli Tisdejl prošle godine je izvadila implantate iz grudi, kada je počela da oseća zdravstvene probleme za koje misli da su odgovorni upravo implantati.

Nakon godinu dana promena, od uklanjanja implantata do trudnoće, Ešli je priznala da trenutno uživa u svojim prirodnim grudima.

Ona je podelila na Instagramu fotografiju svoje promene.

Pre godinu dana izvadila sam implantate, porodila sam se i sada imam prirodne grudi. Život je čudan, napisala je ona.

Ešli Tisdejl: Put do ljubavi prema sebi

Majka malene Jupiter u avgustu je podelila da je odlučila da izvadi implantate nakon što je imala zdravstvene probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Postala sam osetljivija na određenu hranu, imala sam probleme sa varenjem… Mislim da su za to krivi implantati. Tako da sam prošle zime odlučila da odem na operaciju, rekla je glumica.

Ona je objasnila i da se odlučila da stavi implantate jer je mislila da će ta promena uticati na njeno samopouzdanje. (Pročitajte i… Rebel Vilson nas inspiriše da stavimo zdravlje u prvi plan)

To je bilo kratkog veka. Prošla sam kroz putovanje rasta, samootkrivanja, samoprihvatanja i što je najvažnije, počela sam da volim sebe, priznala je Ešli Tisdejl.

Ubrzo nakon operacije, Ešli je objavila da je trudna, a u martu ove godine se i porodila. U postporođajnom periodu, glumica je izjavila da „polako pronalazi sebe.“

Ne pokušavam da budem ono što sam bila. Na putu sam da otkrijem šta bi zapravo trebalo da postanem. Nešto o pogledu moje ćerke mi govori da ona tačno zna ko ću postati, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

lepotaizdravlje.rs Presley Ann / Stringer via Getty Images Entertaitment