Modni žiri: Milica Pavlović vs sestre Kardashian (BONUS: Fotogalerija sa Miličinog snimanja za „Story“)

by | avgust 31, 2022
Milica Pavlović sestre Kardashian

Ona je trending tema u Srbiji ovoga leta. Njen IG prati 800.000 ljudi, a on neodoljivo podseća na profile pet devojaka koje su od sebe napravile brend. Ko pobeđuje u ovom dvoboju: Milica Pavlović ili sestre Kardashian / Jenner?

 

Možete ih voleti ili hejtovati, ali prema njima niko  nije ravnodušan. Žene uspešnih karijera, koje bez problema u njima koriste seksipil i koje otvoreno uživaju u svemu što se obično smatra površnim: skupim autfitima, eksplozivnim žurkama, vatrenim vezama… Nametnule su se svetu baš takve kakve jesu i postale najpraćeniji trend i brend same po sebi, a sve to, uglavnom – pre tridesetog rođendana.

Ovo je prva zajednička spona Milice Pavlović – osobe čije je ime najtraženije na sprskom Googlu u ovom trenutku i planetarnog fenomena, sestara Kardashian. Druga je jasna čim otvorite njihove IG profile – ogromna ljubav prema modi. Pa, ko bi pobedio u ovom modnom dvoboju?

 

Milica Pavlović

Biografija Milice Pavlović potpuno je fascinirala ljude, pre svega zato što su ovu tridesetjednogodišnjakinju othanili baba i deda, nakon burnog razvoda roditelja koji je rezultirao i sporovima za starateljstvo, pa čak i uplivom centra za socijalni rad. Njene prve muzičke mentorke bile su Leontina i Aleksandra Radović, ali su im se putevi raziši kada je Milica rešila da se prijavi u šou Zvezde Granda i pođe drugim muzičkim putem. Tako je počelo, a danas Miličina biografija obuhvata pevanje, glumu i manekenstvo.

Danas, prepoznatljiva je kao brineta koja je postala plavuša, pevačica koja potencira seksipil i rado pozira za svojih 800 hiljada pratilaca na Instargamu. Obožava slatkiše, ali se posle baca na naporan trening da sprži kalorije, a stajling joj je u rukama profesionalnog stiliste Ane Šain. Na njenim helankama videćete natpis Prada, a pojaviće se i u majici sa prepoznatljivim Gucci ili Chanel logom. Njen ljubavni život prate tabloidi. Zvuči poznato?

 

Sestre Kardashian

Za razliku od Milice, Kardashianke nisu rasle bez majke, već naprotiv pod njenim budnim okom i savetima. Kortney, Kim, Khloe Kardashian, Kylie i Kendall Jenner – sve ovo su postala imena pod pokroviteljstvom najpoznatije mamadžerke Chris Jenner. Sve je počelo rijalitijem „U korak sa Kardašijanovima“. Iz toga su se izrodili kozmetički brendovi, milionske marketinške saradnje, manekenski angažmani, pa čak i jedan brend tekile…

Ovih pet sestara iza sebe ima čitave timove stilista. Samo Kim ima 13 ljudi koje plaća kako bi joj osmislili svaki od stajlinga koji pune novine. Sestre Karashian itekako praze na ishranu: nutricionisti im prave planove bazirane na biljkama pre svega. Meso baš i nije poželjno na njihovom jelovniku. Ono što su smatrale nedostacima na svom telu podvrgle su estetskoj hirurgiji i to ne kriju. Njihovi profili dokaz su saradnje sa najpoznatijim brendovima na svetu: Ballenciaga, Prada, ali nose i komade iz Zare, Levisa. To, uglavnom, zavisi od ugovora koje sklapaju sa najvećim modnim kućama.

 

Modni dvoboj: Milica  Pavlović vs sestre Kardashian

 

Moda je strast svih šest žena, a neretko ih brendovi biraju za svoje promotere. Njihove kombinacije uvek izazivaju pažnju, a IG profili im se prate danonoćno. Ako bi se organizovao modni duel, za koga biste glasale?

 

Milica VS Kourtney Kardashian

Haljina na jedno rame, pripijena uz telo, sa naborima na kuku – jedna u sivoj, druga u upadljivo zelenoj boji – kome bolje stoji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

Milica vs Kendall Jenner

Cvetna romantična letnja haljina: potpuno isti model na dve žene različite građe. Jedna sa tamnom, jedna sa svetlom podlogom. Koja vam se više dopada?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner)

 

Milica vs Khloe Kardashian

Vreme je za lateks, lak i  jarke bojama. Itekako upečatljiv izgled. Khloe je roza haljinu nosila na rođendanu u skladu sa poslednjim Barbiecore trendom, dok je Milica rešila da je ovakav autfit stvoren za nastup.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Khloé Kardashian (@khloekardashian)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

Milica vs Kylie Jenner

Upadljive naramenice, vamp izgled i puno sjaja – evo kako to izgleda u izvedbi Kylie Jenner, a kako autfit ukombinuje Milica Pavlović.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

Milica vs Kim Kardashian

Stajlinzi dostojni kraljica provokacije – providni kombinezoni. Koja je pobedila?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

BONUS: Galerija fotografija sa snimanja naslovnice za Story

Milica se našla na naslovnoj strani avgustovskog broja magazina Story. Evo kako je izgledao ovaj fotošuting.

 

Ko pobeđuje u ovom modnom dvoboju?

Loading ... Loading ...
Mina Dišljenković/Story, KUWK promo