Najlepše HAIR TRANSFORMACIJE poznatih u 2022. (dosad!)

by | avgust 26, 2022
hair transformacije poznatih

 Pogledajte hair transformacije poznatih i nadamo se da ćete dobiti ideju za svoj naredni odlazak kod hair stiliste.

Ništa se ne može porediti s promenom koju nam donosi nova frizura. Nije nimalo slučajno što je frizerski salon tako često prva stanica nakon raskida, promene zaposlenja, preseljenja i drugih velikih životnih zaokreta.

Ima nešto u tom prelasku iz plavuše u brinetu, dodavanju savršenih pramenova ili – najdrastičnijeg rešenja – šišanja na kratko, što čini da se osećamo kao nova žena. Vraća nam samopouzdanje. Otvara vrata drugačijim mogućnostima.

Hair transformacije: L&Z sagovornice otkrivaju šta ih je podstaklo na drastičnu promenu frizure/boje kose

Gore pomenuti efekat nove frizure nešto je čega su i zvezde i te kako svesne: Holivud obožava hair transformacije, a mi koristimo inspo koji dobijamo.

Dakle, bilo da se radi o promeni dužine, boje ili nečemu trećem, evo na najboljih hair transformacija poznatih u 2022.

Hair transformacije poznatih

Eiza Gonzales

Glumica Eiza Gonzales šokirala je fanove na londonskoj premijeri trilera Ambulace, kada se pojavila sa potpuno novom blond bojom kose Ova 32-godišnjakinja ostavila je svoje smeđe obrve u prirodnoj, tamnijoj boji, tako da nas njen look nije podsetio na Lucijusa Malfoja iz Harija Potera (kao neke druge transformacije), nego možda na Malibu Barbi vibracije. U svakom slučaju, odlično joj stoji.

Barbie Ferreira


Glumica koja je sklona beauty transformacijama umesto svog crnog boba sada nosi dužu kosu, koju je prvo bila vatrenocrvena, a onda smo je na setu za Levi’s kampanju videli sa nešto zagasitijim bakarnim nijansama, koje su, usput rečeno, ove sezone hit među selebritijima.

Hair transformacije poznatih- Emily Ratajkowski


Em Rata voli jednostavne frizure koje imaju onu nonšalantnu vibraciju kao da smo tek ustali iz kreveta, tako da nismo bili u potpunosti iznenađeni kada novom frizurom kanalisala čuveni Brižit Bardo look. Frizura uključuje zavesa šiške i nekoliko dugačkih donjih slojeva koji daju volumen. I naravno, plavu boju kose!

Lea Michelle


Lea je skratila svoje dugačke lokne. Najbolji opis njene nove long bob frizure: šik. Njen frizer Tomi Baket je na svom Instagram profilu napisao: „Nadam se da će ove godine svi biti hrabri kao @leamichele da naprave veliku promenu“. Eto, malo ohrabrenje ako se dvoumite.

Hair transformacije poznatih- Hilary Duff

Viđali smo je sa frizurama različitih dužina – od dužeg boba pa do duuugačkih „sirena“ talasa. Dopada nam se i nova svetlija nijasa, a i ekstenzije koje su urađene zaista besprekorno.

Kendall Jenner


Još jedna brineta koja je rešila da isproba bakarne tonove. Kendall ima blistavu bakarnu kosu u novoj kampanji za onlajn šoping sajt FWRD, za koji je i kreativna direktorka.

Maisie Williams

Zvezda serije „Igra prestola“ poznata je po čestim promenama fizure, ali i boje kose. Ipak, dosad se odlučila na najdrastičniji potez- kosu je skratila gotovo na nulu!

Gigi Hadid

Manekenka se odlučila na izblajhano plavu kosu za ovu sezonu. Uz to, izbelila je i obrve.

Emma Watson

Nismo se nimalo iznenadili kada se Emma vratila pixie frizuri jer joj besprekorno stoji!

Hair transformacije poznatih- Millie Bobby Brown

 


Millie, na čiji lik smo, zahvaljujući seriji Stranger Things, navikli sa potpuno kratkom frizurom, gotovo bez kose, na fotografijama za njen kozmetički brend Florence by Mills viđali smo sa kratkom paž frizurom sa šiškama. A sada, na crvenom tepihu povodom premijere 4. sezone Stranger Things-a, pojavila se sa dugačkim plavim loknama. Ovo je najbolja potvrda da frizura može da nam donese ogromnu promenu. Ipak, ubrzo nakon toga, svoju raskošnu kosu ponovo je skratila.

Da li je i vama potrebna?

Lepota i zdravljeUvodna fotografija: Roy Rochlin / Stringer, Frazer Harrison/ Staff, Gareth Cattermole / Staff sve via Getty Images Entertainment