Odličan trik Kylie Jenner koji pomaže da se odmah rešite bubuljica

by | avgust 23, 2022
Kylie Jenner

Ni filteri, ni odlična podloga nekada ne mogu da vam pomognu, ako se ujutro probudite sa velikim crvenim prištom na licu. Ako pitate Kylie Jenner, rešenje su flasteri za bubuljice

Čak i kraljica Instagrama Kylie Jenner može da se probudi sa bubuljicom ili dve. Ova lepotica nedavno je podelila sa fanovima svoju rutinu koju praktikuje neposredno pred fotografisanje.

Ali, šta se događa kada je baš važan fotošuting usred PMS-a. Kylie kaže da su rešenje upravo ovi flasteri.

@kyliejenner shoot dayz @kylieskin ♬ original sound – Kylie Jenner

 

Šta su flasteri za bubuljice i kako deluju?

Flasteri za bubuljice podsećaju upravo na one koje koristimo za prekrivanje rana i posekotina. Ovaj proizvod izvorno je nastao gde i svi drugi odlični beauty tretmani – u Južnoj Koreji.

Većina flastera kao osnovni sastojak sadrži salicilnu kiselinu. Ona je poznata po svom antiupalnom dejstvu i vrlo je čest sastojak kozmetike protiv akni i bubuljica. Uz salicilnu kiselinu, ovakvi flasteri mogu da sadrže i biljne ekstrakte koji imaju antiinflamatorno dejstvo, AHA kiseline, hidratatna sredstva…

Flasteri za bubuljice se ne mogu koristiti kao zamena za lečenje akni. Oni su samo prva pomoć kada se bubuljica pojavi u nezgodno vreme. Ako vam je lice puno bubuljica ili imate neki sličan problem, rešenje je odlazak kod dermatologa.

 

Kylie Skin flasteri

Kylie toliko veruje u flastere, da je nedavno na tržište izbacila i jedan svoj u okviru brenda Kylie Skin. Ovi flasteri sadrže kombinaciju salicilne kiseline, niacinamida, ulja čajevca i ulja semena moringe kako bi izvukli prljavštinu, višak ulja i nečistoće.