One su odbile da posete hirurga: Zvezde sa upečatljivim profilom koje i dalje izgledaju senzacionalno!

by | 11 avgusta, 2022
zvezde, veliki nos

Prevelik nos, opušteni kapci, dvostruka brada – sve ove nesavršenosti pogađaju i holivudske zvezde. Uprkos svim pritiscima industrije i javnosti, neke od njih rešile su da sačuvaju svoje osobenosti. I uspele su!

Trenutno je, nažalost, teže nego ikada naći prirodne lepotice među holivudskim zvezdama! Plastične operacije postale su norma do te mere da je, po nekim istraživanjima, svaka treća devojka spremna da promeni izgled svog nosa. Upravo je rinoplastika najčešća i najpopularnija estetska opercija kako među zvezdama, tako i među nama, smrtnicama.

Pa, ipak, postoje zvezde koje imaju, najblaže rečeno, upečatljiv profil, ali su odbile da odu od hirurga. Svoju osobenost okrenule su u svoju korist i postale slavne ne uprkos, nego upravo zbog svog egzotičnog izgleda. I nema osobe koja neće reći da one ne izgledaju senzacionalno! 

Lady Gaga

Pevačica jakog karaktera i mnogih talenata definitivno ima izražen profil. Čak joj je na početku karijere, pre prvog singla, savetovano da bi bilo dobro da uradi rinoplastiku. Iako nije protivnik kozmetologije, a priznala je i da je koristila filere, ona nije želela da se odrekne svog italijanskog nosa. Jednostavno, smatrala je da izgleda dobro i jedinstveno. Definitivno je bila u pravu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga)

 

Uma Thurman

Scena iz Tarantinovih Petparačkih priča u kojoj je ova glumica snimana i iz profila i iz amfasa postala je kultna i jedan od simbola erotičnosti. Da li mislite da je ijedan muškarac primetio kako Uma ima široku osnovu nosa? Thurmanova nikada nije želela da promeni oblik svog nosa, žrtvovala je nekoliko uloga, a onda je ostvarila neverovatan uspeh onoga trena kada je postala Tarantinova muza.

 

Barbra Streisand

Ako je nekome odluka da zadrži svoj prirodan izgled donela prepoznatljivost i slavu, onda je to ova holivudska dama! Njen upečatljiv nos postao je njen zaštitni znak, a sve je sticaj slučajnosti. Pre svega, rekla je Barbra, kada je počinjala nije imala novca za rinoplastiku. Kada se tome doda da prezire bol i da ne veruje lekarima odluka da ostane prirodna bila je laka. Barbra je, inače, nekoliko puta stavljana na liste najlepših žena na svet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barbra Streisand (@barbrastreisand)

 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker je pretrpela brojne kritike povodom svog izgleda, farbanja kose, stava o starenju… Čak su vođene polemike i o tome da li je imala rinoplastiku ili nije. Sve u svemu njen nos je sve samo ne neupadljiv – ovo je još jedna od dama sa upačatljivim profilom koja je izgradila ne samo status holivudske zvezde, nego i trendseterke i lepotice u koju svi gledaju.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker)

 

Julia Roberts

Stigla je na listu najlepših žena sveta nekoliko puta, a da je pritom zadržala svoj upečatljivi nos. Julia Roberts ima tako zadivljujući osmeh da retko ko i primeti širinu osnove njenog nosa i njegovu dužinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julia Roberts (@juliaroberts)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.