Povratak prirodne lepote: Ove zvezde su izvadile implante i smanjile grudi

by | 17 avgusta, 2022
zvezde smanjile grudi

Dok većina žena sa našeg podneblja i dalje sanja o velikim grudima, u Holivudu je započet novi trend. Zvezde su poručile „ne“ silikonskim grudima

Nakon devedesetih, koje su iznedrile plastične zvezde poput Pamele Anderson, Holivud je sada zašao u novi trend: moda prirodne lepote. Zahvaljujući njemu možete pronaći mnogo primera zvezda koje su se namerno oslobodile implantata ili su svoje prirodne grudi smanjile za nekoliko veličina.

 Zašto žene ne žele velike grudi?

Body positivity pokret i propagiranje ljubavi ka sopstvenom telu, sa svim manama i vrlinama, dalo je prve rezultate. Žene su počele da uviđaju lepotu prirodno oblikovanih grudi, skromne veličine.

Mnogi ljubitelji velikih grudi već su shvatili da takve „čari“ takođe izazivaju ozbiljne probleme sa telom. Naročito su česti problemi sa kičmom i mišićima leđa koji u velikoj meri pate zbog težine grudi. Bol u vratu, umor, zakrivljenost kičmenog stuba i, kao rezultat, loše držanje – ovo je suviše visoka cena za zavodljive grudi.

Pored toga, velike grudi nameću vam niz ograničenja u svakodnevici. Ne možete da spavate u svakom položaju, a trčanje i sport su nezamislivi bez posebne opreme. O tome koliko brže gravitacija deluje na velike i teške, nego na male grudi – ne vredi ni govoriti.

Ove zvezde bile su prve koje su rešile da kažu NE velikim grudima.

 

Nicole Kidman

Nicole Kidman je, svojevremeno, podlegla pritisku tadašnjih normi lepote i povećala grudi za dva broja. Ponosno je pokazivala svoj novi izgled, nosila dekoltirane haljine, a onda, samo tri godine kasnije, pojavila se u javnosti sa svojom prirodnom veličinom grudi. Zašto? Nicole nije želela da žrtvuje svom izgledu neka sitna uživanja: spavanje na stomaku i jutarnji džoging.

Nicole danas

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman)

 

Nicole nekad 

Nicole Kidman

Victoria Beckham

Legendarna „spajsica“  u jeku svoje pevačke karijere je dva puta išla na uvećavanje grudi. Najpre ih je povećala na „trojku“ a potom još samo malo… i to je, kako sama kaže, jedina stvar zbog koje iskreno žali u životu. Današnja Victora rado bi poručila mlađoj verziji sebe da ne bude nesigurna u svoj izgled i da se ne igra sa grudima.

Victoria danas

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Victora nekad

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Spice Girls (Fan Club) 🇺🇸 (@spicegirlsmgmve)

 

 

Crissy Teigen

Manekenka je, na početku svog juriša na modni Olimp, ugradila silikone. To je bio uslov da bi dobila superplaćene ugovore za reklamiranje donjeg veša. Međutim, nakon rođenja dvoje dece, kod zvezde je počela da se pojavljuje ptoza mlečnih žlezda. Ne, nije u pitanju nikakva bolest, grudi su počele da joj se opuštaju kao i svakoj ženi. Umesto da krene na seriju operacija, Crissy je ovoga puta rekla: dosta je! I izvadila silikone.

Crissy danas

Crissy nekad

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty)

 

Pamela Anderson

Ova žena je na veštačkim grudima napravila karijeru! Iskoristivši trendove devedesetih, ona je nekoliko puta išla kod plastičnog hirurga i sa ponosom povećavala grudi. U  jednom trenutku ova mrvica od žene, visoka jedva 1.55 počela je da oseća sav teret svojih odluka. Tako je 2016. je ponovo otišla kod plastičnog hirurga, implantate zamenila daleko prirodnijim (čitaj: četiri veličine prirodnijim). Zvezda je prodala stare implantate na dobrotvornoj aukciji.

Pamela danas

Pamela Anderson

 

Pamela nekad

Pamela Anderson

Pascal Le Segretan, Frazer Harrison, Stephen Lovekin, Mike Copola

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.