Serena Vilijams sa ćerkom Olimpijom u najsimpatičnijem makeup tutorijalu

by | 15 marta, 2020
serena vilijams

Poznata američka teniserka Serena Vilijams snimila je sa ćerkom Olimpijom najsimpatičniji tutorijal o nezi kože. Ovo je najslađa jutarnja rutina koju ćete ikada videti.

Njihov video koji je objavljen u američkim medijima  izazvao je oduševljenje čitalaca pojavom i ponašanjem male Olimpije. Dok je mama Serena Vilijams pokušavala da napravi snimak, ćerka je uskakala i pričala nešto za sebe.

 

View this post on Instagram

 A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


Serena Vilijams često deli  savete o nezi kože sa vernim pratiocima, a na Instagram profilu je podelila svoju jutarnju rutinu. Ovoga puta Serena Vilijams je imala pomoć ćerke Olimpije, piše Harper’s Bazaar.
– Još uvek je mala da bi koristila masku za oči, ali sigurno zna šta može da radi sa sunđerom za puder  – napisala je Vilijamsova ispod snimka koji je okačila na Instagramu. Na njen video reagovala je novinarka Bazaara koje je bila oduševljena snimkom i malom Olimpijom.

– Pregledala sam približno 497,257,295 video snimaka o nezi kože na YouTube kanalu, ali ako kažem da je ovo najslađi koji sam ikada videla, onda to zaista jeste. Serena Vilijams je postavila video jutarnje rutine nege kože sa svojom ćerkom, i dok je mama preporučivala proizvode za negu, Olimpija je bila zvezda ovog šoua – piše novinarka Harper’s Bazaara u daljem tekstu.

Pokušavajući da se izbori sa nestašnom ćerkom Serena Vilijams je uspela da kaže par rečenica.

– Eto, obično imam svoju noćnu rutinu, nikada do sada nisam radila dnevnu ili jutarnju – rekla je Vilijamsova u video klipu.

– Zbog toga sam želela da vam pokažem kako održavam svoju kožu i kako mi u tome pomaže ćerka Olimpija. I ona hoće da vam pokaže to isto – obratila se Serena pratiocima na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

– Jutro je i želim da osvežim svoje lice. Zato prvo stavljam svoju jutarnju masku za oči. Pre svega flastere navlažim vodom i onda ih lagano stavim ispod očiju – rekla je Serena Vilijams dok je stavljala ispod očiju flastere za podočnjake. Kada je stavila prvi flaster ćerka je prekinula prskajući sprej preko svoje glave i po njoj.

Priznajemo da je bilo jako teško obratiti pažnju na sugestije koje je za proizvode davala Vilijamsova, dok je pored nje Olimpija špricala stvari sprejom, i držala sunđer za nanošenje pudera kao profesionalac. Trebalo bi uzeti u obzir  G.O.A.T.’s masku za oči, što je  teniserka i preporučila, pošto Serena Vilijams dosta zna o nezi kože. Ona koristi Knesko’s Diamond Radiance Collagen masku za podočnjake, objavio je Harper’s Bazaar.

Foto: Guliver/Getty

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.