Šta to Gigi Hadid uvek nosi u svojoj tašnici?

by | septembar 17, 2022
torbica Gigi Hadid

Kako uopšte da odlučite šta do mejkapa i kozmetike da nosite stalno sa sobom? Zavirite u tašnicu Gigi Hadid i saznajte šta vam je potrebno da biste izgledale besprekorno

 

Sve mi znamo kako izgleda ženska tašnica. Ona, časkom, može da postane otpad zaboravljenih karmina, rumenila i hemijskih olovaka. Kako ovo da izbegnete? Jednostavno, nosite samo ono što vam je potrebno.

Lakše je reći nego učiniti, jer – šta je ono što nam zaista treba u svakom trenutku? Pokušale smo da saznamo od žene čiji je posao da izgleda besprekorno – manekenke Gigi Hadid.

 

Šta sadrži neseser Gigi Hadid?

 

Prvi trik koji bi trebalo da naučimo od nje jeste: hajde da koristimo neseser! Ovako, neće biti gubljenja kozmetičkih proizvoda, prosipanja po tašnici, a lakše je i pronaći mobilni ili ključeve od kola.

Prvi i osnovni proizvod iz Giginog nesesera jeste: flasteri za bubuljice! Ako osetite da se jedna od tih ružnih stvari migolji ispod kože, kada osetite to poznato peckanje i neprijatnost, samo nanesite flaster – bolje sprečiti nego lečiti. Nema čekanja da se stigne kući, do tada je akna možda već sasvim iskočila.

Druga stvar uopšte nije kozmetički proizvod, već – gumica za kosu! U čemu je stvar? U tome što, čak i kada vas vetar raščupa ili se preznojite, ako vežete konjski rep, izgledaćete uredno. Nije loš trik, zar ne?

Naravno, uz gumice neophodna je četka za kosu, a Gigi priznaje da često sa sobom nosi i minijaturno, putno pakovanje laka za kosu. Ono pomaže da se ukrote nemirne dlačice koje izrastaju ili su procvetale.

 

Osnovni makeup Gigi Hadid

 

Neko pomislio da je Gigina tašnica puna makeupa. Ali, grešite! Naprotiv, ova slavna manekenka gotovo da ne nosi šminku sa sobom. Jednom kada je nanese, pre izlaska iz kuće . to je to. Jedino što nosi su malo hidratantne kreme i ruž za usne. Ovo je jedino što se zaista može popraviti u hodu, smatra Gigi.

 

 

 

 

ellenmol1814, Marc Saglioco/GettyImages

Tagovi: