Želite li „prave“ usne kao Julia Roberts ili „skupe“ kao Kajli Jener?

Koje usne poznatih linosti estetski hirurzi smatraju najatraktivnijim

by | avgust 21, 2022
Usne poznatih

Kada se žena odluči na proceduru povećanja usana, često proučava fotografije poznatih ličnosti kojima se divi. Kozmetolozi i plastični hirurzi kažu da su daleko od toga da su zadovoljni svim opcijama koje se nude kao vodič i mnogi žele „prave“ usne kao Julia Roberts ili „skupe“ kao Kajli Jener.

Pre mnogo godina, plastični hirurzi su shvatili kako bi trebalo da izgledaju idealne ženske usne. Pre svega, pre svega, trebalo bi da bude nejasno da li ih je vlasnik injekcija napravio ili ne. Da, maksimalna prirodnost i istovremeno očigledna debljina mogu se harmonično kombinovati jedni sa drugima.

Na primer, usne treba da zauzimaju oko 10% donje trećine lica, a takođe odgovaraju proporciji 1 prema 2 (kada je donja usna duplo veća od gornje) ili 1 prema 1. Prema rečima stručnjaka, Rosie Huntington-Vhitelei ovde se može smatrati uzorom. Supruga Džejsona Stetama kaže da nikada ništa nije radila sa usnama. I iako se stručnjaci samo zlonamerno smeju, vredi napomenuti da devojka izgleda zaista sveže i prirodno u isto vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

„Moram da zahvalim ocu za moje usne! A u školi su me zadirkivali, jer uopšte nisam imala grudi, ali sam imala pune usne“, požalila se Rouzi.

„Skupe“ kao Kajli Džener

Na drugom mestu je iznenađujuće bila Kajli Džener. Čini se da je devojka čak morala javno da prizna da je ubrizgavala dugi niz godina (iako se ranije zaklela da su joj usne postale veće zahvaljujući mat ruževima i olovkama).

Međutim, stručnjaci su sigurni da sada Kajline usne zaista izgledaju dobro. Nije ni čudo, jer je morala da provede nekoliko godina tražeći prvoklasnog majstora. Štaviše, mlađa sestra Kim Kardašijan započela je ovu potragu 2017. godine, kada je morala da se vrati prirodnom obliku usana zbog zabrane ponovljenih injekcija.

Usne poznatih

Photo by Frazer Harrison//Getty Images Entartainment

„Njene usne se mogu nazvati savršeno skupim. Prošla je nekoliko neuspešnih procedura da bi na kraju pronašla svog kozmetičara“, smatra stručnjak.

Simetrične Tejlor Svift

Treće mesto pripalo je pevačici Tejlor Svift. Veruje se da je to zbog apsolutne simetrije: gornja i donja usna su iste veličine i oblika.

Stručnjaci komentarišu da Tejlor ima prelepe pune usne i obline, onaj izraženi „kupidonski luk“ o kojem skoro svi sanjaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Za mnoge, usne počinju da gube svoju prirodnu debljinu nakon 28 godina zbog smanjenja prirodne proizvodnje kolagena. Tejlor već ima 32 godine i još uvek je lepa.

 

Pune kao Hejli Biber

Eksperti takođe primećuju da je Hejli Biber nasledila ne samo čuveni porodično „škiljenje“ očima, već i pune usne. Istina, mnogi veruju da je idealan izgled ćerke Stivena Boldvina maestralno izveden rad hirurga.

Samo nemojte o tome pred Hejli jer manekenka je pre par godina tužila kozmetičarku koja je na društvenim mrežama postavila kompromitujući video. Ekspert je naveo sve operacije i injekcije koje je Hejli uradila.

„Dr Baret nema pravo da koristi ime i sliku zvezde za sopstvenu promociju. On širi lažne tvrdnje da je gospođa Biber imala plastičnu operaciju“, rekli su advokati manekenke. Pored toga, hirurga su tužili i za korišćenje pesme Džastina Bibera u videu.

 

„Prave“ kao Julija Roberts

Da li ste znali da klijenti plastičnih hirurga često traže „usne Julije Roberts“? Prema rečima lekara, glumicu su još od malih nogu s razlogom zvali „gospođica šarmantnog osmeha“.

Kažu da je zvezda u isto vreme bila jedna od prvih holivudskih glumica koja je probala kolagen da poveća volumen svojih usana. Ali to je bilo davne 1990. godine.

Inače, sada se Julija zalaže za prihvatanje sebe u izvornom obliku.

Usne poznatih

Photo by Pascal le Segretan /Getty Images Entartainment

„Ona ima sjajan oblik usta i „efekat ravnih usana“ što je generalno izuzetno retko. Izgleda veoma prirodno i istovremeno luksuzno “, komentarišu hirurzi za lepotu.

VAŽNO NAM JE VAŠE MIŠLJENJE

„PRAVE“ ILI „SKUPE“ USNE:

Ko ima najlepše usne?

Loading ... Loading ...
Pascal le Segretan, Frazer Harrison/Getty Images Entartainment