Doručak Kate Middleton idealan za dame 40+: Uvek sita i vitka!

by | septembar 11, 2022
Doručak Kate Middleton

Ovaj doručak Kate Middleton pomaže joj da izgleda vitkije i zategnutije nego sa 20 godina. Šta to Kate jede i pije ujutru da bi ostala u formi?

Vojvotkinja od Kembridža napunila je 40 godina u januaru 2022. Istovremeno, supruga princa Williama izgleda gotovo vitkije nego u mladosti. Ovoj budućoj kraljici pomažu treninzi i posebna dijeta. Uživa u krosfitu, aerobiku, veslanju, jedrenju, skijanju, vožnji bicikla i drugim fizičkim aktivnostima. Ali i pravilna ishrana.

Doručak Kate Middleton

U jednom intervjuu, Kate je priznala šta svakodnevno jede za doručak, kako bi napunila telo energijom za ceo dan. Naime, ona se drži jednostavnog pravila izbora zdravih i prilično jednostavnih opcija za rano jutro. Za ovu majku troje dece kažu da je veliki ljubitelj smutija za doručak. Voće obezbeđuje dovoljno energije i hranljivih sastojaka za dobar početak dana, utiče na lepši ten i kožu te podiže i raspoloženje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Obsessed (@royal.obsessed)

Vojvotkinja u svoj smuti stavlja kelj, rimsku salatu, spanać, korijander, listove zelenog čaja i borovnice . Pored smutija, Kate se na početku dana odlučuje za ovsenu kašu. Postoje mnoge prednosti svakodnevnog jedenja ove kaše, od gubitka težine i snižavanja nivoa šećera u krvi do povećanja očekivanog životnog veka i smanjenja rizika od srčanih bolestii.

Ali princ George, princeza Charlotte i princ Louis više vole da jedu celo voće za doručak – te obično biraju jabuke. Zapravo ovo je zdravije od smutija, jer sirovo povrće i voće zadržava vlakna. Prema Kate, ona je radije za opciju „da stvari budu jednostavne“ ujutro. Zato radije bira da decu za doručak daje žitarice. Inače, i kraljica Elizabetha II bira ovakav doručak najčešće, a prema svedočenjima, nije pretenciozna u hrani.

7 modnih trikova Kate Middleton: Kako da se oblačite kao princeza?

Lepota i zdravljeChris Jackson / Staff via Getty Entertainment