Estetski zahvati Kim Kardashian koje je ipak priznala da radi

by | jul 15, 2022
Estetski zahvati Kim Kardashian

Estetski zahvati Kim Kardashian su i te kako tema javnosti i to već godinama. A sada, sama zvezda priznala je šta je to radila na svom licu.

Istorija svih estetskih i kozmetičkih zahvata Kardashian i Jenner porodice tema je kojom se javnost bavi već godinama unazad. I dok su ove zvezde za neke operacije potvrdile navode, mnogi zahvati ostali su pod velom tajni.

U svetlu svih tih događaja, pomislili bismo da bi Kim Kardashian bila poprilično štura u odgovorima šta je sve radila na svom licu. I ne bismo bili u pravu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Estetski zahvati Kim Kardashian

Analizirajući Kim s početka karijere i onu Kim koju u poslednje vreme viđamo na crvenom tepihu, možemo primetiti znatne razlike kako na njenom licu, tako i na njenom telu. Iako ona to nikada nije potvrdila, estetski hirurzi saglasni su u tome da je Kim imala brojne operacije. Počev od operacije nosa, preko zadnjice, liposukcije, pa sve do uvećanja usana, čini se da je Kim zaista uložila dosta novca u svoj izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kardashian Fraud (@kardashianfraud)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kardashian Fraud (@kardashianfraud)

Ipak, sama zvezda ove navode nikada nije priznala. Ono što je u nedavnom intervjuu izjavila jeste da koristi botoks i to za predeo između obrva, kako bi umanjila bore.

Sa druge strane, Kim je rekla da nije koristila filere ni za obraze ni za usne. Isto tako, ova rijaliti zvezda je rekla da ne koristi ekstenzije za trepavice i da su njene obrve prave.

Nije lako biti majka i biti umoran ceo dan. Posvećujem izgledu više pažnje nego 90% ljudi na planeti. Noću se brinem o svojoj koži, rekla je Kim.

Ona je priznala da koristi laserske tretmane kako bi joj koža izgledala sveže i zategnuto i da je to njena tajna, ništa drugo.

 

 

Lepota i zdravljePaul Morigi / Stringer via Getty Images Entertainment