Jane Fonda zažalila zbog zatezanja lica i preklinje žene da to ne rade!

by | avgust 5, 2022
Jane Fonda

Jane Fonda odlučila je da javno podeli svoje iskustvo s estetskom hirurgijom gde je priznala da je zažalila što je ikada išla na zatezanje lica.

Sa 84 godine, glumica Jane Fonda zaista nema više šta da dokazuje svetu. Ima bogatu i uspešnu karijeru, i malo grešaka. Ali ih ipak, kao i svako drugo živo biće, ima. Evo o čemu se radi.

Jane Fonda i estetske operacije

 

Glumica je u intervjuu za Vogue nedavno otvorila pitanje starenja, anti ageing pokreta i estetske hirurgije. Ipak, za razliku od brojnih drugih koleginica, Jane je shvatila da je u ovom slučaju napravila grešku.

Ona je priznala da starenje ne treba da stvara strah.

-Volela bih kada bi mladi prestali da brinu o starenju. Jer čak ni kada ostarite ne morate da odustanete od zabave, dejtinga, sklapanja novih prijateljstava… Možete da radite šta god želite, rekla je.

U skladu s svojim godinama, Jane je priznala da ne želi da živi brinući o protoku vremena.

Godine nisu važne. Važno je naše zdravlje. Moj otac je umro u 78. godini i izgledao je staro jer je bio bolestan. Ja imam skoro 85 godina i ne izgledam tako, rekla je.

Dalje, Jane je priznala da postoje načini kako da održimo mladost i vitalnost.

Kada imaš novca možeš sebi da priuštiš ličnog trenera, sjajnu negu lica. Novac i dobri geni su sve što nam treba. Ipak, mnoge bogate dame se odlučuju na estetske zahvate i izgledaju užasno, priznala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Glumica je zatim otkrila da je i ona uradila fejsliftin pre nekoliko godina i da se danas kaje.

-Išla sam na zatezanje lica i prestala sam, jer nisam želela da izgledam deformisano. Nisam ponosna na tu činjenicu i kada bih mogla da vratim vreme, ne bih to uradila.

Ono što je ona otkrila jeste da je tajna njenog izgleda zdrava ishrana, osam ili devet sati sna tokom noći i vežbanje.

Svakog jutra zahvalim se Bogu na mišićima koje imam. Puno sam radila na svom telu i dan danas sam veoma fleksibilna. Kada smo mladi, osnovne radnje poput šetanja uzimamo zdravo za gotovo. U kasnijim godinama, i to može predstavljati problem ako nismo bili fizički aktivni, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by It’s An 80s Thing (@itsan80sthing)

Lepota i zdravljeJon Kopaloff / Stringer via Getty Entertainment