Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle: Ko odnosi pobedu?

by | oktobar 16, 2022
Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle

Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle na društvenim mrežama traje već godinama. A evo i ko nosi laksavu titulu pobednice?

Svi znaju za takmičenje između ovih kraljevskih porodica. I Kate Middleton i Meghan Markle imaju čitave armije obožavalaca koji su spremni da brane svoje favorite do kraja. A mi smo odlučili da saznamo ko će od članova kraljevske porodice na kraju biti pobednica ove modne bitke.

Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle

Kate Middleton


Supruga princa  Williama nije samo priznata ikona stila širom sveta, već i jedan od najomiljenijih članova britanske kraljevske porodice.

Kate je oduvek verna klasičnim stilovima, naglašavajući eleganciju, uzdržanost i, naravno, društveni status. Vojvotkinja od Kembridža ne okleva da izađe u istom kaputu ili farmerkama u javnost i nekoliko puta, demonstrirajući u praksi kako se jedna stvar može koristiti u potpuno različitim izgledima.

Meghan Markle

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @themeghandiaries


Meghan je zaista postala dostojna konkurencija. Ona uspeva da izgleda luksuzno u svakoj odevnoj kombinaciji. Midi haljine pastelnih boja sa kaputom prebačenim preko ramena ili kaputom koji odgovara ostatku autfita omiljen je odabir ove dame.

A za razliku od Kate, koja često izlazi u odeći jeftinih brendova, Meghan se često viđa i u neverovatno skupim odelima.

Mi, na kraju, ipak glasamo za Meghan, a vi?

Ko je veća ikona stila?

Loading ... Loading ...
Lepota i zdravljePool / Pool via Getty Entertainment; Chris Jackson / Staff via Getty Entertainment;