Monica Bellucci otkriva šta je prava ženstvenost

by | jun 30, 2022
Monica Bellucci

Monica Bellucci, jedna od najseksipilnijih žena sveta, odlučila je da progovori o tome šta je zaista prava ženstvenost.

Karmini jarkih boja, očuvanje nezavisnosti i da se žena ne stidi svoje seksualnosti, samo su neki od saveta ove holivudske dive za sve devojke.

Monica Bellucci o ženstvenosti

Spoj sofisticiranosti i prirodnog tena, te  uzvišene senzualnosti isprepletano je u jednoj od najpoželjnijih žena na planeti – muzi kuće Dolce & Gabbana, italijanki Monici Bellucci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Afera sa Alainom Delonom na početku njegove karijere i dugogodišnji brak sa francuskim glumcem Vincentom Casselom potvrđuju status seks simbola ove holivudske brinete. Tokom svoje karijere, Monica je inspirisala fanove svojom lepotom i mudrošću, a takođe tajnama privlačnosti.

Ženstvenost je, pre svega, stvar intelekta. I u stvari, prava ženstvenost ima mnogo maski, a ovo nikako nije pitanje oblika ili veličina .

Ona veruje da, pre svega, ženstvenost leži u „ stanju duha, odnosima sa samim sobom “, a kasnije i sa ljudima oko sebe, jer ne kažu uzalud da ako ste sigurni u sebe, onda se to samopouzdanje prenosi na okolinu.

Lepota bez mana je dosadna, rekla je ona.

Prava lepota počinje tamo gde prestaje da bude savršena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Našminkati usne jarko crvenim karminom znači pokazati snagu svoje ženstvenosti , rekla je Monica u jednom intervjuu.

Sam po sebi, ritual nanošenja karmina bilo koje boje je senzualni proces, a ako za sebe odaberete grimiznu nijansu, onda se ovaj gest odmah pretvara u erotski, privlačeći pažnju, pokazujući vaše poverenje u svoju lepotu.

Glumica kaže- Sećam se kako je moja baka, sa 80 godina, stavljala karmin pre nego što je izašla iz kuće. I to je bilo smelo: pokazala je da i dalje želi da ugodi sebi i da bude mlada.  Biti ženstvena je moguće u bilo kojoj dobi. Ženstvenost je oseća  na energetskom nivou.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

lepotaizdravlje.rs Vittorio Zunino Celotto / Staff via Getty Entertainment