Odelo i zvoncare: Margot Robbie napravila novu verziju jesenjeg trenda

by | novembar 10, 2022

Odelo i zvoncare outfit je koji je glumica Margot Robbie ponela na crvenom tepihu i o kojem od tad priča ceo modni svet.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Margot Robbie (@margot_robbie_beauty)


Margot Robbie nije od onih koji igraju na sigurno na crvenom tepihu. Od Selin izgleda sa pelerinom koji je nosila do londonske premijere u Amsterdamu, do izrazito svadbene Chanel haljine koju je nosila na njujorškoj premijeri filma, zvezda voli modne trenutke od kojih se okreće glava.

Odelo i zvoncare Margot Robbie

Na dodeli nagrada WSJ Innovator Awards, Robbie je izbegavala svoje uobičajene obimne haljine i umesto toga je odabrala beli Proenza Schouler kroj. Ali to nije bila  tipična kombinacija pantalona i blejzera.

Odelo i zvoncare

Verne savremenom pristupu brenda sa siluetama, pantalone su imale široke nogavice koje su se vukle po podu, dok je jakna bila kroja parangala. Ispod je nosila crnu rastegljivu čipkanu košulju koja je pružala hrabar kontrast.

Glumac je i ranije isprobavala neobična odela. Možda se sećate crvenog sirena odela od The Andamane, sa helankama od likre i prevelikim blejzerom, koje je nosila da promoviše „Odred samoubica 2“ u LA prošlog leta?

Nadamo se da će Robbie izvući žarko-ružičasto odelo za svoju Barbi press turneju, jer šta može biti bolje od Barbi trenutka u stvarnom životu?

lepotaizdravlje.rsDia Dipasupil / Staff via Getty Entertainment; Dia Dipasupil / Staff via Getty Entertainment