Operacije Kortney Kardashian: Od ružnog pačeta do jedne od najpoželjnijih žena sveta

by | jul 5, 2022
operacije kortney kardashian

Koje je sve operacije Kortney Kardashian imala, kako bi izgledala tako kako izgleda, otkrivamo vam u nastavku.

Nije nikakva tajna da su sve sestre Kardashian i Jenner imale plastične operacije. Svakako, i da se ne sećamo kako su izgledale devedesetih, na internetu postoji pregršt fotografija i snimaka koji nas podsećaju na to.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Kortney je, kao što znamo, najstarija Kardashian sestra koja je, kao i ostatak družine, postala popularna zahvaljujući raznim rijaliti emisijama. Ali popularnost su stekle i po plastičnim operacijama koje su joj promenile izgled.

Operacije Kortney Kardashian

Kada poredimo Kortney danas i sa početka karijere, svi se začude, jer su gotovo dve različite osobe u pitanju. Kao što su i sami plastični hirurzi priznali, ova zvezda se bez sumnje podvrgla brojnim plastičnim operacijama. Njena prva bila je mamoplastika (smanjenje grudi) koju je uradila još na fakultetu.

Pored toga, Kortney je operisala nos, zategla je kožu oko očiju, podigla je obrve i promenila je lokaciju početka korena kose na licu.

Pored ovih zahvata, Kortney redovno koristi inekcije botulinuma kako bi smanjila bore na licu. Isto tako, opustila je mišiće usana kako se ne bi stvarale bore.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Melissa May (@meliss_may_)

Ipak, Kortney je negirala da je imala bilo kakve operacije, osim smanjenja grudi. Mada, analiziranje fotografija govori ipak malo drugačije…

lepotaizdravlje.rsAlberto E. Rodriguez / Stringer via Getty Entertainment; Slaven Vlasic / Stringer via Getty Entertainment