Tajna mladalačkog izgleda Reese Witherspoon: Ćerka Ava otkrila pojedinosti

by | jul 18, 2022
Tajna mladalačkog izgleda Reese Witherspoon

Koja je tajna mladalačkog izgleda Reese Witherspoon pitao se svako ko je u proteklih nekoliko dana posetio njen Instagram prifil. 

Bilo da poznata ili ne, svaka dama teži ka tome da ima besprekorno lice i da lepo izgleda. A pored nege kože, svakako, u tome nam može pomoći i mejkap. Međutim, šminka i te kako može da nam bude i neprijatelj, ukoliko je ne koristimo na pravi način.

Tajna mladalačkog izgleda Reese Witherspoon

Svedoci smo da danas, mejkap proizvodi mogu gotovo sve. Od toga da promenimo izgled obrva, oblik očiju, preko skrivanja nesavršenosti, do stvaranja efekta većih usana i manjeg nosa. Mejkap svet doneo nam je pregršt mogućnosti.

Međutim, uprkos svim tim benefitima, ukoliko je ne koristimo ispravno, šminka može da nas naruži, pa čak i učini starijim. A o tome nam je nedavno posvedočila i Ava Philip, ćerka Reese Witherspoon i glumca Ryana Philipa.

Naime, njih dve podelile su nekoliko fotografija na kojem su pokazale kako mejkap i te kako utiče na naš izgled. A ono što je posebno privuklo pažnju jeste koliko se lice Reese ne razlikuje mnogo od svoje duplo mlađe ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)


Glumica se, prilikom mejkap rutine, vodi time da je manje više. Pa u tom svetlu, kako je otkrila Ava, njena majka koristi hidratantni puder, malo rumenila i maskaru. Sa druge strane, Ava ipak voli da nanese malo više mejkapa, te rado poseže i tehnici konturisanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)


Ono što je Ava posavetovala, kada je izgled njene majke u pitanju jeste da ona fokus stavlja na oči. Isto tako, važna je dnevna nega kože lica, kao i izbegavanje spavanja na licu, kako se koža ne bi „gužvala“.

Isto tako, veoma je važno kožu temeljno očistiti pre spavanja, kao i ritual nošenja SPF kreme 365 dana u godini.

Lepota i zdravljeTheo Wargo / Staff via Getty Entertainment