Tajne lepote Cindy Crawford koje je otkrila njena ćekra Kaia Gerber

by | jul 22, 2022
Tajne lepote Cindy Crawford

Ove tajne lepote Cindy Crawford otkrila nam je njena ćerka, takođe manekenka, Kaia Gerber. Evo o čemu se radi… 

Nekoliko je pozitivnih strana kada vam je majka doslovno supermodel: genetika vam je naklonjena od rođenja, u dobrim ste odnosima s najvećim modnim dizajnerima i u malom prstu držite sve bjuti tajne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

I ako nije dovoljno što je nagrađena lepotom, Kaia Gerber za mejkap i bjuti uzora ima svoju majku- čuvenu Cindy Crawford kraj sebe. Ipak, uprkos tome što zna sve moguće tajne lepote, to ne znači da Kaia nije bila pod iskušenjem kada su neki bjuti trendovi u pitanju.

Tajne lepote Cindy Crawford

-U modu se vraćaju tanke obrve. To mi zvuči skroz ludo jer se nikada ne bih vratila na taj look. Bila sam u iskušenju, ali nisam želela da upropastim svoj prirodni izgled obrva, priznala je za ELLE.

Kaia je rekla da nije sigurna da li bi joj obrve ponovo narasle i bila je uplašena, pa se nikada nije usudila na ovaj trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Istot ako, njena majka je imala malo udela u ovoj odluci, jer joj je naredila da obrve ne dira ni pod koju cenu.

To je bio najveći bjuti trend u to vreme i kada sam bila mlađa, svi su čupali obrve. Kada sam počela da se bavim modelingom, majka mi je rekla da ih ne diram. I nisam ih dirala, a to je bila jako dobra odluka.

Kaia živi po majčinom pravilu: „ako nije pokvareno, ne pokušavaj da popraviš.“

Majka mi je uvek govorila da je manje više i tako živim i dan danas. Ne mislim da to važi za svakoga, ali smatram da smo najlepši onda kada se osećamo kao mi, kada nam je ugodno u sopstvenoj koži. Zato se trudim da ne preterujem kada je mejkap u pitanju, jer imam osećaj da nosim masku.

I baš zato, njen zaštitni znak je kosa, a ne način šminkanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)


Uvek želim da menjam svoju kosu. Ona je deo mog identiteta. Nekad poželim da je skorz obrijem… Ipak, zaustavim se i završim samo sa sečenjem šišaka. To je kosa i ona će narasti, tako razmišljam uvek.

 

Lepota i zdravljeMiikka Skaffari / Stringer via Getty Entertainment