6 odevnih komada koji će zimski outfit učiniti zanimljivijim

by | decembar 24, 2017

Iako kaputi i jakne vode glavnu reč, to ne znači da drugim odevnim komadima i pažljivo odabranim detaljima ne možete u trenu učiniti svoje zimske outfite puno zanimljivijima i lepšima. Dovoljno je nabaviti tek nekoliko komada zahvaljujući kojima ćete se ove zime istaknuti u masi i lakše prebroditi hladne dane, a ovo su naši predlozi:

 

Nedosadni kaputi

Kaputi ne moraju biti samo u crnoj ili bež boji, ove sezone to uopšte nije poželjno. A nikako nećete da se utopite u masu izaberite jedan u cvetnom printu.

Foto: Pinterest

Poslovno odelo u jakim bojama

Ako još uvek niste nabavile žensko odelo, onda je pravo vreme da se odlučite na jedno i to u nekoj jakoj boji. U takvom izdanju istovremeno ćete izgledati trendi, moćno i jako profinjeno, a isto ćete se tako i osećati.

Foto: Pinterest

Haljina u cvetnom dezenu

U ovom slučaju nije potrebno da trošitie novac, jer verovatno već imate jednu prolećnu, cvetnu haljinu. No ono što će je prilagoditi zimskom outfit-u, a vama osigurati poglede i komplimente jeste kombinacija haljine sa čizmama u boji sezone i izgledaćete kao zvezda.

Foto: Pinterest

Suknja u kojoj ćete se osećati kao princeza

Šljokičaste, metalik, plise, ili suknje od tila savršeno podižu svaki pa tako i zimski outfit, a iznenađujuće se dobro slažu sa masivnim, debelim pletivima i bundama te donose dašak glamura u vaš svakodnevni stil.

Foto: Pinterest

Svilena mašna u kosi

Svilene trake u kosi uvek izgledaju tako prefnjeno i damski, a uglavnom ih svi imate po kući.

Foto: Pinterest

Trendi šal

I ove sezone, baš kao i nekoliko proteklih, u trendu su detalji od veštačkog krzna koji izgledaju jako glamurozno. jedan takav šal može podići vaš outfit.

Foto: Pinterest

Pročitajte i … Street style: Spremno dočekane prve pahulje

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

A.G.