Dženifer Lopez, plaža i maleni bikini: Savršeno izvajano telo latino diva duguje treninzima

by | septembar 17, 2020
dzenifer lopez plaza

Nedelju dana nakon što smo imali prlike da vidimo pevačicu Šakiru kako pozira u bikiniju koji je sama dizajnirala, još jedna latino diva „častila“ je sve obožavaoce fotografijom sa plaže i pokazala svoje izvajano telo. Pričamo o fotografiji koju su svi dugo čekali – Dženifer Lopez, plaža i bikini.

Naime, Džej Lo nas je na Instagramu sve podsetila da leto još uvek traje (iako mnogi već plaču za njim) kada je podelila fotografiju na kojoj uživa u kupaćem kostimu dok čeka zalazak sunca uz more. (Pročitaj: Pet tajni šminkanja Dženifer Lopez koje je čine mlađom)

Kada ga budete videli, neće vas začuditi što je post lajkovalo preko 2 miliona ljudi među kojima su i mnogi poznati. Međutim, pitanje koje svima odzvanja u glavi kada pogledamo fotografiju jeste – kako 51-godišnja pevačica uspeva ovako dobro da izgleda?

Dženifer Lopez, plaža i maleni bikini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Odgovor je – vredno trenira.

Kada je u Njujorku, Džej Lo vežba sa slavnim trenerom Dejvidom Kirsčom, koji radi i sa Margo Robi i Britni Spirs.

– Kada dođe kod mene Džej Lo trenira od 30 do 45 minuta – rekao je trener za Insider.

– Ona često radi najefikasniju vežbu za zadnjicu – platypus walk dodao je trener i objasnio da ova vežba podiže i tonira zadnjicu, ali i utiče na mišiće unutrašnje strane butina.

Evo kako izgleda pomenuta vežba:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Kirsch (@davidkirsch) on


To nije sve, Dženifer Lopez takođe trenira sa Ej Rodsom, koji je jedan njen set vežbi za trbušnjake podelio nedavno sa javnošću.

Ona radi 50 hanging abs raises, 50 rope crunches i 50 incline situps sa 45 kilograma, zatim isti set sa 35 brojenja, nakon čega sledi set od 21. Mačiji kašalj! (Pročitaj: I Dženifer Lopez ih obožava: “Tie dye” ženske trenerke morate da imate u svom ormanu)

Na njen izgled utiče naravno i to kako se hrani. Lični kuvar pevačice, Kelvin Fernandes, prokomentarisao je nedavno šta je to što je često deo njene ishrane:

– Mineralana voda, kao voće i povrće (pogotovo jagode) uvek su tu… Smuti najčešće pravi od zelenog povrća poput spanaća, krastavca i celera. Voli dan da započne zelenim sokom.

Sav njen naporan rad jasno se vidi na njoj, a ona definitivno zaslužuje malo predaha i odmora na plaži.

Da li vam se dopada kako izgleda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images