Diskretno i tako elegantno! Našminkaj se kao Nataša Bekvalac!

by | januar 9, 2017

Natašu Bekvalac uzglavnom gledamo na naslovnim stranama magazina, u editorijalima, na televiziji… Pre no što ću pozvati Minu Abramović da bismo se dogovorile za ovu rubriku, imala sam u vidu nežnu fotografiju Nataša Bekvalac, iz magazina Hello!Fashion, koju ste prvo videli. Međutim, samo par minuta pre no što ćemo se čuti, Mina je na svom insta profilu objavila ovu sličicu. Čim sam je videla, pomislila sam – pričaćemo o ovom make up-u, jer tako možemo da se našminkamo i za dnevne i za večernje varijante. Evo kako je Mina to postigla:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Priredila: Brankica Treskavica

Natašina šminka je uvek vrlo blaga, jer njome želim da istaknem njenu lepotu, a ne da joj menjam izgled. Ovog puta sam na već pripremljeno i dobro hidrirano lice nanela Mac studio fix fluid puder, u boji njenog tena. Potom sam diskretno konturisala lice koristeći Anastasia Beverly Hills paletu.

Na kapke sam, kao bazu, nanela braon Maybeline 24 hour Tattoo masnu senku, a za uglove i udubljenja kapaka Mac-ovu mat senku u boji senfa, što doprinosi bronzanom izgledu. Za donji kapak sam, takođe, odabrala senku iz Mac-ove palete, koja je u osnovi braon, ali sadrži blagi crveno-bordo podton. Na samoj vodenoj liniji, umesto crne, nalazi se ArtDeco braon olovka za oči. Da bi utisak bio kompletiran tu su Ardel trepavice Double Wispies i crna maskara. Obrve sam popunila mojom omiljenom Aura olovkom za obrve – nijansa 01, koja je idealna za plavuše, ali i brinete mogu da je koriste.

Pročitaj i… Vrhunska elegancija u par poteza… Našminkaj se kao Biljana Tipsarević 

Posle setovanja šminke Art Deco-vim belim transparentnim puderom, na jagodice sam stavila rozikasto Aura rumenilo i Mac Soft and Gentle Highliter.

S obzirom da Nataša ima prirodno lepo oblikovane usne, nikada ne koristim olovke za usta (osim ako joj ne stavljam bordo karmin), već samo ruž, ovog puta Mac – nijansa Cherish.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: