Dnevni horoskop za 20. oktobar: Ovnovi čeznu za podrškom

by | oktobar 19, 2022
dnevni horoskop za 20. oktobar

Planete remete planove Bikovima, dok su Jarčevi napeti

Dnevni horoskop za 20. oktobar

 

Ovan

Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.  Razmislite o nekoj lakšoj dijeti, izbegavajte nezdravu ishranu.

Bik

Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču ili obećanja. Proverite na vreme nečiju emotivnu naklonost. Novi događaji remete vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje.  Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Blizanci

Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na vaše promenljivo raspoloženje. Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima.

Rak

Izbegavajte situacije koje deluju suviše provokativno ili osobu koja ne odgovara vašim emotivnim afinitetima. Potrebno je da se suočite i sa negativnim reakcijama. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje, prihvatite realne mogućnosti. Prijaće vam neka omiljena zabava, opustite se.

Lav

Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedeti na svojim osećanjima i pažnji. Za rešavanje poslovnih dilema upotrebite svoje intelekutalne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rešenja.  Prati vas sjajno raspoloženje i dodatni entuzijazam.

Devica

Faktor sreće je na vašoj strani. Uživajte u lepim stvarima. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i kreativno izražavanje. Uspeh i zadovoljstvo proizlaze iz zajedničkog dogovora ili iz bliskog kontakta sa jednom dragom osobom.  Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

 

Vaga

Pažljivije analizirajte osobu do koje vam je stalo. Dileme koje vas prate, mogu da se rešavaju na elegantan način.  Neko vas podstiče na kreativno izražavanje ili na potrebu da ostvarite vrhunske rezultate. Potrebno je da odredite svoja interesovanja. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Neko je na vašoj strani, čak i kada postoje različita emotivna interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju varijantu. Potrudite se da sačuvate svoje interese. U večernjim satima prijaće vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Strelac

Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i želje. Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba.
Obratite pažnju na snove, prijaće vam više sati dobrog sna.

Jarac

Neko vas iritira svojim ponašanjem i komentarima, delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese. Prijaće vam psihofizička relaksacija, opustite se.

Vodolija

Osećate veliki emotivni zanos, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite namere. Promenite svoj stil ponašanja.Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje vam otežavaju poslovni ili društveni položaj. Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Ribe

U emotivnom smislu neko vam direktno daje do znanja da obožava vašu pojavu ili prisustvo. Veliki uspeh predstavlja kombinaciju lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.
Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu, uskladite misli i osećanja.

Nedeljni horoskop od 17. do 23. oktobra: Sunce ulazi u Škorpiju i donosi turbulencije

encier/gettyimagesplus