Dnevni horoskop za 25. avgust: Mesec ulazi u Lava i daje nam energiju

by | avgust 24, 2022
dnevni horoskop

Mesec prelazi u Lava i susreće se sa Venerom, pruža nam zadovoljstvo i razigrava naš duh

Dnevni horoskop za 25. avgust

 

OVAN

Mesec se danas udružio sa Venerom i poziva vas da se igrate i uživate, dragi Ovnovi. Dok je Mesec prolazio kroz znak Raka poslednjih dana, bili ste skloni da se utapate u sopstvenim negativnim emocijama, ali sada vas ovaj razigrani duo podseća da je vreme da zasučete rukave, prestanete da kukate i rešite sve na svoj način.

 

BIK

Nakon nekoliko uzbudljivih nedelja vi ste danas spremni  za čil zonu i kućnu atmosferu. Odradite svojih osam sati ako morate, a onda se prihvatite svoje omiljene knjige ili, ako vas to više zanima, skuvajte ukusnu večeru od onoga što ste zatekli kod kuće. Pozovite staro društvo i opustite se kako davno niste.

 

BLIZANCI

Radoznalost je možda ubila mačku, ali za vas će danas biti odličan pokretač. Kombinacija Meseca u Lavu i Venere pokreće vašu ljubopitljivost na najbolji mogući način: sve vam je mentalni izazov i danas ste u stanju da savladate i najveće izazove i zadatke. Odgovorite na zaostale mejlove i raščistite gužvu na poslu.

 

RAK

Kako Mesec prelazi iz Raka u Lava, tako se budi vaša energija. Sada je aktivna vaša druga kuća, kuća novca i vreme je da počnete da spovodite vaše velike ideje u delo. Razlika između drugih i vas je ta što umete magiju da pretvorite u delo, ne ostajete samo na idejama. Samo napred i srećno!

 

Dnevni horoskop za 25. avgust – LAV

Posle nekoliko dana retrospekcije, tuge i nostalgije, sada se vaša razigrana priroda vraća punom snagom. Uopšte ne morate da vodite računa o tome da li je nešto praktično ili ne, lako izvodljivo ili ne. Fokus je na vama, a vi imate snage da to što priželjkujete i ostvarite. Uživajte u svojim sposobnostima.

 

DEVICA

Vi volite da pomažete ljudima, drage Device, ali danas ćete morati da postavite određene granice. Velika je razlika između potrebe i pohlepe i vi bi trebalo da ih razlikujete. Izađite u susret samo onima koji to zaist zaslužuju, ostale na ljubazan i miran način stavite na njihovo mesto.

 

VAGA

Čak i da to želite vi danas ne biste imali vremena za samoću, restrospekciju… Toliko ste okruženi ljudima i događajima, da nemate ni minut slobodnog vremena. Sreća je što vam to danas baš prija. Uključite svoj čuveni šarm, drage Vage, cirkulišite i proširujte svok krug poznanika.

 

ŠKORPIJA

Prethodni dani su bili odlični da sagledate širu sliku i stvorite ideju o tome šta i kako treba raditi. Ali, od ideja se ne živi, tako da je vreme da počnete da radite ono što propagirate. Spoj Meseca i Venere u vašoj kući ambicije daće vam dovoljno energije i osnažiti vas da sve što želite iznesete do kraja.

 

Dnevni horoskop za 25. avgust – STRELAC

Jedino što vas sputava ste vi sami, Strelčevi. Vi i vaši strahovi. Odlične planete leže  u vašoj devetoj kući, što znači da je pravo vreme da kliknete rete dugme, raščistite situaciju oko sebe i počnete da realizujete svoje snove. Pratite svoje želje, radite ono što vas ispunjava, što vas čini srećnim i uspećete.

 

JARAC

Dragi Jarčevi, vreme je za naporan dan i erotično veče kao nagradu. Planete su tako pozicionirane da vas pozivaju na osamu, niste za društvo. Iskoristite to da se posvetite nekom kompleksnom projektu koji zahteva punu pažnju i koji podrazumeva puno detalja. Noć je rezervisana za partnera i zadovoljstvo.

 

VODOLIJA

Ovaj moćan spoj Venere i Meseca događa se u vašoj kući patnerstava. Ako ste singl i ne znate od kuda biste počeli, pozivite neke drugare i raspitajte se za njihove singl poznanike. Ukoliko ste u vezama, zadužili ste partnera poslednjih dana, dok ste bili puni razumevanja i pružali pažnju. Sada je vreme da se vaše potrebe stave na prvo mesto.

 

RIBE

Iscrpljeni ste? Nije ni čudo. Poslednjih dana Mesec je harao kroz vašu petu kuću i nagonio vas da se zabavljate, tražite akciju i avanture. Sada je prešao u šestu kuću i sledi smirivanje. Vreme je da se prebacite u zdraviji mod na neko vreme, zato posegnite za flašom vode i svojom podlogom za vežbanje.

Stiže retrogradni Uran 2022: Budi unutrašnje buntovnice i izaziva potrese u vezama

jacoblund/gettyimagesplus